One Ecosystem România prezintă Dealshaker Expo Europe

Data: 18/01/2023 | Autor: .

One Ecosystem România prezintă Dealshaker Expo Europe chrome idn0vjyvjGOne Ecosystem România organizează, în perioada 26-28 mai 2023, DealShaker Expo Europe, cel mai mare eveniment B2B și B2C organizat în ultimii ani în țara noastră. Evenimentul, la care au fost  invitați peste 3000 de parteneri One din zeci de tari din intreaga lume, va avea loc la Romaero Baneasa, in pavilionul II. Organizatorii mizează pe prezența a cel puțin 10.000 de vizitatori. 

De la produse agro-alimentare,la îmbrăcăminte, băuturi, electronice, electrocasnice precum și alte bunuri de larg consum vor fi tranzacționate în cadrul expoziției, la prețuri excelente, cu ajutorul monedei digitale One.

,,Interesul major din jurul DealShaker Expo Europe vine să confirme faptul că oamenii de afaceri sunt foarte deschiși la noile tendințe din economie, la ecosistemele bazate pe blockchain și monedele digitale, cum este One. Economia se schimbă cu o viteză tot mai mare, iar noile tehnologii vin să remodeleze industria la nivel global”, a declarat Cristi Călina, country manager Dealshaker.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.