OneEcosystem training tour ajunge la Brașov, pe 15 septembrie

Data: 14/09/2021 | Autor: .

OneEcosystem training tour ajunge la Brașov, pe 15 septembrie 241769004 2912577872391209 3439171965286272119 n

Liderii OneLife România, Cristi Călina, Ioana Ochenatu și Camelia Marc, vor susține mâine, la Brașov, un training intensiv pentru comercianții și partenerii care vor să adere sau sunt deja prezenți în ecosistemul de business OneEcosystem.

Evenimentul se va desfasura la Ramada Brasov, incepand cu ora 18.00. Detalii si inscrieri puteti afla de pe acest LINK

Echipa OneLife România va prezenta reprezentanților IMM-urilor din zona Brasovului si judetele din jur oportunitățile de afaceri disponibile pe platforma DealShaker.ro și pe platforma internațională Dealshaker.com, acolo unde își vor putea prezenta produsele și serviciile către un public potențial de peste 4 milioane de membri OneLife.

Tot cu această ocazie vor fi prezentate și noutățile pentru investitori lansate odată cu evenimentul The Rise of One Ecosystem, desfasurat in luna iulie, la Plovdiv, in Bulgaria.

,În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. Noua platformă DealShaker.com 2.0 și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse. La OneLife Events Brasov, încercăm să ducem experiența online mai departe, să cream cadrul necesar interacțiunii fizice, relațiilor de business, discuțiilor dintre partenerii OneLife”, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.