OneLife a început dezvoltarea noii platforme DealShaker

Data: 5/06/2020 | Autor: .

OneLife a început dezvoltarea noii platforme DealShaker legendsDe pe data de 1 iunie, OneLife a început dezvoltarea noii platforme de e-commerce DealShaker.com. Potrivit companiei, site-ul va aduce noi funcții, de ultimă generație, care vor face shoppingul și tranzacțiile de business și mai ușor decât în prezent.

Anunțul a fost făcut de OneLife printr-o scrisoare deschisă către cei peste 3,68 milioane de membri din întreaga lume. În cadrul mesajului, compania a anunțat, totodată, dezvoltarea unui nou sistem OneLife, care va include și un nou blockchain.

Sistemul este pregătit de o echipă de 18 programatori și este deja 90 % finalizat.

,,În această privință, solicităm tuturor membrilor să-și completeze numerele de telefon actuale în profilurile lor. Numerele de telefon vor fi folosite ca identificator unic pentru accesul la conturi. Dacă aveți mai mult de un cont, va fi suficient să vă conectați cu numărul de telefon și veți avea acces la toate conturile dvs. Te rugăm să reții că numărul tău de telefon nu va fi folosit în scopuri de marketing și nu îți vor fi trimis mesaje publicitare’’, se spune în comunicatul pe care îl puteți citi, în detaliu, mai jos.

 

Dragi membri OneLife,

Ne exprimăm recunoștința față de voi, toți cei care sunteți sufletul OneLife și sprijiniți compania chiar și în aceste momente grele pentru noi toți. Ultimele luni au fost dificile, dar împreună am depășit și cele mai mari obstacole. Suntem bucuroși să vă informăm că, în acest moment, toate problemele software sunt rezolvate, iar sistemele noastre funcționează fără probleme.

Dorim să împărtășim cu voi planurile companiei pentru dezvoltarea noastră viitoare:

– Dezvoltarea unui nou sistem OneLife a început în martie și va include un nou blockchain. Sistemul este pregătit de o echipă de 18 programatori și este deja 90 % finalizat.

În această privință, solicităm tuturor membrilor să-și completeze numerele de telefon actuale în profilurile lor. Numerele de telefon vor fi folosite ca identificator unic pentru accesul la conturi.

Dacă aveți mai mult de un cont, va fi suficient să vă conectați cu numărul de telefon și veți avea acces la toate conturile dvs. Te rugăm să reții că numărul tău de telefon nu va fi folosit în scopuri de marketing și nu îți vor fi trimis mesaje publicitare

Blockexplorer este dezvoltat pentru noul sistem OneLife. Prin intermediul acestei funcții, toți membrii vor primi informații când și sub ce număr este înregistrată fiecare dintre tranzacțiile lor în noul blockchain.

– Se dezvoltă și o aplicație mobilă. Prin intermediul acesteia, OneLife și DealShaker vor fi cu tine pe telefon tot timpul. În noul sistem, fiecare utilizator va avea portofelul său. Cu noul portofel, toată lumea va putea transfera monede către orice utilizator din rețeaua OneLife, în orice moment, cu câteva click-uri pe telefon.

– Dezvoltarea noii platforme DealShaker a început pe 1 iunie. Termenul limită pentru finalizarea proiectului este 30 septembrie. Platforma va funcționa și prin aplicația mobilă OneLife.

– Dezvoltăm noi pachete de formare privind tehnologia Blockchain la care vă puteți aștepta în iunie.

– Un eveniment global va avea loc în România în perioada 21-23 august. În cadrul acestuia, vom prezenta noile sisteme dezvoltate de companie. Toată lumea este binevenită. Biletele le puteți cumpăra de la www.fantasticglobalteam.ro
– Următorul eveniment global este planificat pentru 2021 martie în Dubai.

– Și nu în ultimul rând, plata retragerilor în așteptare rămâne o prioritate maximă pentru companie.

Exprimăm mulțumirile noastre speciale căpitanului nostru KJ și minunatei sale echipe.

Vă mulțumim pentru munca voastră uimitoare!

Împreună suntem puternici!

Cele mai bune urări,
Echipa OneLife

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.