OneLife Balkan Event. Cel mai important eveniment regional B2B din comunitatea OneCoin

Data: 15/05/2019 | Autor: .

OneLife Balkan Event. Cel mai important eveniment regional B2B din comunitatea OneCoin 36 1024x576

Peste 800 de oameni de afaceri au participat la OneLife Balkan Event, primul mare eveniment regional organizat de OneLife în Europa.

În cadrul manifestării, desfășurată la Auditorium Pallady din Capitală, speakeri din 30 de țări au urcat pe scena Balkan Event pentru a prezenta participanților detalii despre evoluția comunității de business OneLife, despre noua platformă de e-commerce DealShaker.com, despre moneda digitală OneCoin și despre pachetul educațional derulat de One Academy.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 40.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului.

OneLife Balkan Event s-a încheiat cu un eveniment în premieră, Miss OneLife. Reprezentanta Franței, Marcie Monfret a adunat cele mai multe voturi din partea juriului, din care au făcut parte reprezentanți ai țărilor participante la OneLife Balkan Event, sponsori și specialiști în domeniu.

În cadrul competiției au mai fost acordate alte câteva premii, printre care Miss Popularitate, Miss Social Media, Miss DealShaker (titlu câștigat de reprezentanta României). La Miss OneLife, eveniment organizat în Bamboo Club București, au participat 29 de concurente din tot atâtea țări din întreaga lume, din China până în SUA.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.