OneLife Balkan Event, la București. Primul eveniment regional OneLife din Europa

Data: 9/01/2019 | Autor: .

OneLife Balkan Event, la București. Primul eveniment regional OneLife din Europa onelife balkan event OneLife Balkan Event, la București. Primul eveniment regional OneLife din Europa balkan 1024x562

Peste 1000 de oameni de afaceri din 14 țări vor participa, în perioada 6-7 aprilie, la ,,OneLife Balkan Event’’, primul eveniment regional OneLife din Europa. După Paris și Barcelona, Bucureștiul va fi, astfel, timp de două zile, în atenția a peste 3,5 milioane de oameni de afaceri și investitori din întreaga lume, care vor urmări, în direct, desfășurarea evenimentului.

Succesul comunității OneLife din România este confirmat, în aceste zile, de desemnarea Bucureștiului drept gazdă a primului eveniment regional OneLife din Europa.

România este una dintre țările în care DealShaker.com, platforma de e-commerce unde se tranzacționează cu moneda digitală OneCoin, cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile, în condiții de siguranță maximă, evitând, astfel, riscurile blocajului financiar.

La OneLife Balkan Event, între 6 și 7 aprilie, speakeri din 14 țări, printre care România, Bulgaria, Grecia, Republica Moldova, Slovenia, Slovacia, Croația, Bosnia, Macedonia, Ungaria etc. vor prezenta participanților noi informații despre evoluția comunității de business OneLife, la care au aderat peste 3,5 milioane de oameni din toată lumea, despre noua platformă de e-commerce DealShaker.com, despre moneda digitală OneCoin și despre pachetul educațional derulat de One Academy.

Cursurile One Academy sunt menite să ofere participanților, într-un mod simplu și atractiv, toate informațiile necesare despre noua realitate economică mondială, despre blockchain, monedele digitale, despre oportunitățile financiare și trendurile economiei globale.

,,După 3Day Kickstart Marathon, primul mare târg OneLife organizat la București în 2017, după DealShaker Expo Brașov de anul trecut de la Brașov și după sutele de road-show-uri, worshop-uri și întâlniri cu mii de oameni de afaceri din întreaga țară, din ultimii doi ani, echipa Fantastic Global Team trece la nivelul următor. OneLife Balkan Event este primul mare eveniment pe care îl organizăm în 2019 și care vine să confirme succesul și coeziunea unei comunități de business fără egal”, a declarat Cristi Călina, OneLife Diamond România.

,, Dincolo de întâlnirile de business, de sesiunile de training economic și financiar, de component de spectacole, OneLife Balkan Event va fi și momentul în care cei mai activi parteneri din cadrul OneLife România vor fi premiați și își vor primi titlurile de Sapphire & Ruby”, a mai spus Călina.

La OneLife Balkan Event vor fi puse in vânzare un număr de 900 de bilete GOLD, la prețul de 50 euro, și numai 100 de bilete VIP (1oo euro) care vor permite accesul la OneLife Gala Dinner, unde vor fi multe surprize, inclusiv o tombolă cu câteva premii extraordinare. ,,Numărul biletelor este limitat, pentru că ne dorim să oferim participanților toate condițiile necesare pentru o experiență premium. Așa că vă așteptăm să vă cumpărați din timp biletele pentru că, din experiența evenimentelor anterioare, acestea se vor epuiza foarte repede”, a mai declarat Cristi Călina.

 

Articole similare

2 comentarii

  • 10 ianuarie 2019, 1:00 Radosav Zivkovic says : raspunde

    Greetings from Radex from Serbia. Send me the address where the event will take place on April 6 and 7 in Bucharest in order to provide the hotel in a timely manner. Thank you

  • 10 ianuarie 2019, 3:13 许峰 says : raspunde

    你们辛苦了!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.