OneLife Balkan Event. Speakeri din 14 țări vin la București

Data: 29/01/2019 | Autor: .

OneLife Balkan Event. Speakeri din 14 țări vin la București onelife balkan event OneLife Balkan Event. Speakeri din 14 țări vin la București ONELIFE BALKAN EVENT BANNNER 2

După Paris și Barcelona, Bucureștiul va fi, timp de două zile, între 6 și 7 aprilie, în atenția a peste 3,5 milioane de oameni de afaceri și investitori din întreaga lume, parteneri OneLife.

La OneLife Balkan Event, speakeri din 14 țări, printre care România, Bulgaria, Grecia, Republica Moldova, Slovenia, Slovacia, Croația, Bosnia, Macedonia, Ungaria etc. vor prezenta participanților noi informații despre evoluția comunității de business OneLife, la care au aderat peste 3,5 milioane de oameni din toată lumea, despre noua platformă de e-commerce DealShaker.com, despre moneda digitală OneCoin și despre pachetul educațional derulat de One Academy.

România este una dintre țările în care DealShaker.com, platforma de e-commerce unde se tranzacționează cu moneda digitală OneCoin, cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile, în condiții de siguranță maximă, evitând, astfel, riscurile blocajului financiar.

Cursurile One Academy sunt menite să ofere participanților, într-un mod simplu și atractiv, toate informațiile necesare despre noua realitate economică mondială, despre blockchain, monedele digitale, despre oportunitățile financiare și trendurile economiei globale.

La OneLife Balkan Event au fost puse in vânzare un număr de 900 de bilete GOLD și numai 100 de bilete VIP care oferă acces la OneLife Gala Dinner, unde vor fi multe surprize, inclusiv o tombolă cu câteva premii extraordinare.

Rezervati-va biletele din timp, pe https://fantasticglobalteam.ro/onelife-balkan-event-in-bucharest-the-first-onelife-regional-event-in-europe/

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.