OneLife Business Tour Cluj – Descoperă cum să ajungi la peste 3,5 milioane de potențiali clienți

Data: 3/01/2019 | Autor: .

OneLife Business Tour Cluj – Descoperă cum să ajungi la peste 3,5 milioane de potențiali clienți onelife business tour cluj OneLife Business Tour Cluj – Descoperă cum să ajungi la peste 3,5 milioane de potențiali clienți 49193182 2124846797564951 6849122224524230656 nFantastic Global Team a început noul an în forță, cu OneLife Business Tour Cluj, primul eveniment B2B din 2019, organizat între 3-5 ianuarie la Cluj-Napoca. Experții Cristi Călina, Ioana Ochenatu și Camelia Marc le prezintă oamenilor de afaceri avantajele comunității OneLife România, la care au aderat peste 30.000 de persoane și care fac business într-un ecosistem revoluționar, cu moneda digitală OneCoin.

În cadrul sesiunilor de business training organizate la Cluj-Napoca, cei interesați vor afla detalii despre pachetul educațional derulat de One Academy, despre platforma revoluționară DealShaker.com, moneda digitală OneCoin și despre comunitatea OneLife.

,,Cursurile One Academy sunt menite să ofere participanților, într-un mod simplu și atractiv, toate informațiile necesare despre noua realitate economică mondială, despre blockchain, monedele digitale, despre oportunitățile financiare și trendurile economiei globale. Vrem ca tot mai mulți români să fie pregătiți pentru economia viitorului, să facă business la nivel global și să își atingă nivelul financiar la care visează”, a declarat Cristi Călina.
În cadrul OneLife Business Tour Cluj-Napoca, participanții vor afla detalii și despre platforma de e-commerce DealShaker, unde peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

,,Participanții la OneLife Business Tour Cluj Napoca vor afla, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu moneda digitală OneCoin”, afirmă Ioana Ochenatu.

,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a declarat expertul OneLife.

Potrivit experților de la Fantastic Global Team, OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

,,Avem aceleași proceduri ca o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizate, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, a declarat expertul Camelia Marc.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.