OneLife Business Tour Cluj Napoca – Vino să descoperi avantajele OneLife

Data: 3/12/2018 | Autor: .

onelife business tour OneLife Business Tour Cluj Napoca – Vino să descoperi avantajele OneLife 47349443 575535339562320 4926555748843913216 n 1024x724Aveți un business și vreți mai mulți clienți? V-ați săturat de problemele cu plățile, de blocajul financiar? Vreți să vă extindeți afacerea la un nivel superior, să vă expuneți produsele și serviciile în fața a peste 3,5 milioane de potențiali clienți din toată lumea?

Echipa Fantastic Global Team se află luni și marți la Cluj Napoca, acolo unde va avea loc o nouă ediție din seria de evenimente OneLife Business Tour.

În cadrul manifestărilor desfășurate la Hotel Univers T, astăzi ((luni 3 decembrie) de la ora 16.00, pentru partenerii OneLife, și mâine (marți 4 decembrie) de la ora 18.00, participanții vor afla detalii despre pachetul educațional derulat de One Academy, despre platforma revoluționară DealShaker.com, moneda digitală OneCoin și despre comunitatea OneLife. Detalii aflați din clipul video de mai jos.

,,Cursurile One Academy sunt menite să ofere participanților, într-un mod simplu și atractiv, toate informațiile necesare despre noua realitate economică mondială, despre blockchain, monedele digitale, despre oportunitățile financiare și trendurile economiei globale. Vrem ca tot mai mulți români să fie pregătiți pentru economia viitorului, să facă business la nivel global și să își atingă nivelul financiar la care visează”, a declarat Cristi Călina, partener OneLife.

În cadrul OneLife Business Tour Cluj Napoca, participanții vor afla detalii și despre platforma de e-commerce DealShaker, unde peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

,,Participanții la OneLife Business Tour Cluj Napoca vor afla, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu moneda digitală OneCoin”, afirmă Cristi Călina, partener OneLife.
,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a declarat Ioana Ochenatu, partener OneLife.

Potrivit experților de la Fantastic Global Team, OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

,,Avem aceleași proceduri ca o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult chiar, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizare, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, a declarat Călina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.