OneLife Business Tour Constanța. Industria HORECA, focus pe platforma DealShaker.com

Data: 4/02/2019 | Autor: .

onelife business tour constanța OneLife Business Tour Constanța. Industria HORECA, focus pe platforma DealShaker.com 51024290 2256105881332164 2811411722819076096 n 1024x768

Câteva zeci de oameni de afaceri din Constanța și Tulcea au participat, în weekend, la OneLife Business Tour Constanța, primul eveniment B2B organizat de Fantastic Global Team în orașul de la malul mării. În cadrul evenimentului, Cristi Călina, OneLife OneLife Romanian Diamond, le-a prezentat participanților toate detaliile despre platforma revoluționară DealShaker.com, despre moneda digitală OneCoin și despre comunitatea OneLife.

,,Pe tot parcursul weekend-ului, ne-am întâlnit cu zeci de oameni de afaceri, în special din sectorul HORECA, interesați de avantajele platformei DealShaker și a monedei digitale OneCoin. DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a declarat Călina, după evenimentul ,,Business Strategy Training’’, ce a avut loc la Hotel Carol.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

,,Participanții la OneLife Business Tour Constanța au aflat, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu moneda digitală OneCoin”, a mai spus Calina.
În cadrul OneLife Business Tour Constanța, participanții au aflat și informații detaliate și despre pachetul educațional derulat de One Academy.

,,Cursurile One Academy sunt menite să ofere participanților, într-un mod simplu și atractiv, toate informațiile necesare despre noua realitate economică mondială, despre blockchain, monedele digitale, despre oportunitățile financiare și trendurile economiei globale. Vrem ca tot mai mulți români să fie pregătiți pentru economia viitorului, să facă business la nivel global și să își atingă nivelul financiar la care visează”, a declarat Cristi Călina.

Potrivit omului de afaceri, OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

,,Avem aceleași proceduri ca o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult chiar, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizare, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, a declarat Călina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.