OneLife Business Tour Iași. Un eveniment de referință în 2020

Data: 29/09/2020 | Autor: .

OneLife Business Tour Iași. Un eveniment de referință în 2020 120033107 441257070169878 2514133360189203632 nOamenii de afaceri din zona Moldovei și Rep. Moldova au participat, în perioada 22-25 septembrie, la OneLife Business Tour Iași, primul turneu organizat în țară de echipa Fantastic Global Team după evenimentul ,,The Legend of the ONE’’ de la București, cea mai mare conferință internațională organizată de OneLife Network. Vă prezentăm câteva imagini sugestive de la evenimentul de la Iași, acolo unde participanții au aflat, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu moneda digitală OneCoin.

,Au fost câteva zile intense, cu traininguri, întâlniri, discuții și prezentări în care am încercat să răspundem tuturor intrebărilor legate de comunitatea OneLife, platforma de e-commerce Dealshaker și moneda digitală OneCoin’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

La evenimentul organizat la Hotel Bellaria, alături de Cristi Călina au mai fost prezenți experții Camelia Marc, Ioana Ochenatu, Doina Matache, Nicu Pandele, Viorel Martonfi și Tatiana Rusu.

,,Participanții la OneLife Business Tour Iași au aflat, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu moneda digitală OneCoin”, afirmă Ioana Ochenatu, OneLife Romanian Diamond.

,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Ochenatu.

În a doua zi a OneLife Business Tour Iași, membri OneLife s-au întâlnit pentru a discuta despre comunitate și business, iar pe 24 septembrie, experții Fantastic Global Team au prezentat, avantajele comunității OneLife și ale platformei de e-commerce DealShaker.com.

Pe 25 septembrie, evenimentul a continuat cu un DealShaker Expo, unde comercianții din zona Moldovei și Rep. Moldova și-au prezentat produsele și serviciile comercializate prin intermediul platformei Dealshaker.com.

,,Prin astfel de evenimente și mai ales prin intermediul platformei DealShaker.ro, ne dorim să susținem comercianții români, să încercăm să promovăm business-ul românesc, cel care crează plus valoare în economie, care generează locuri de muncă și produse de calitate’’, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

OneLife Business Tour Iași s-a  încheiat cu o seară specială, OneLife Party Iași.

În DealShaker, peste 3,7 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

,,România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 40.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile’’, a declarat Marc.

Potrivit acesteia, OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

,,Avem aceleași proceduri ca o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult chiar, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizare, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, a mai declarat Camelia Marc.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.