OneLife Business Tour Iași. Vino să descoperi avantajele DealShaker & OneCoin

Data: 15/09/2020 | Autor: .

OneLife Business Tour Iași. Vino să descoperi avantajele DealShaker & OneCoin iasi

Aveți un business și vreți mai mulți clienți? V-ați săturat de problemele cu plățile, de blocajul financiar? Vreți să vă extindeți afacerea la un nivel superior, să vă expuneți produsele și serviciile în fața a peste 3,9 milioane de potențiali clienți din toată lumea?

Echipa Fantastic Global Team vă invită să participați, în perioada 22-25 septembrie, la OneLife Business Tour Iași, evenimentul la care veți afla toate detaliile despre platforma revoluționară DealShaker.com, despre moneda digitală OneCoin și despre comunitatea OneLife.

,,Va fi unul dintre cele mai importante evenimente de B2B organizate în acest an, un semn al interesului major pe care ecosistemul nostru de business îl stârnește în rândul comercianților din zona Moldovei. Vor fi câteva zile intense, cu traininguri, întâlniri, discuții și prezentări în care vom încerca să răspundem tuturor intrebărilor legate de comunitatea OneLife, platforma de e-commerce Dealshaker și moneda digitală OneCoin’’, a declarant Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

Evenimentul, organizat la Hotel Bellaria, la care vor fi prezenți, alături de Cristi Călina, experții Camelia Marc, Ioana Ochenatu, Doina Matache, Nicu Pandele, Viorel Martonfi și Tatiana Rusu, va debuta pe 22 septembrie, la ora 18:00, cu un training pentru partenerii din zona Moldovei și Republica Moldova.

,,Participanții la OneLife Business Tour Iași vor afla, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu moneda digitală OneCoin”, afirmă Ioana Ochenatu, OneLife Romanian Diamond.

,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Ochenatu.

În a doua zi a OneLife Business Tour Iași, membri OneLife se vor întâlni pentru a discuta despre comunitate și business, iar pe 24 septembrie, experții Fantastic Global Team vor prezenta, de la ora 18.00, avantajele comunității OneLife și ale platformei de e-commerce DealShaker.com.

Pe 25 septembrie, evenimentul va continua cu un DealShaker Expo (14.00-17.00), unde comercianții din zona Moldovei și Rep. Moldova își vor prezenta produsele și serviciile comercializate prin intermediul platformei Dealshaker.com.

,,Îi invităm pe ieșeni să vină să descopere calitatea produselor și ofertele excelente de la DealShaker Expo. Prin astfel de evenimente și mai ales prin intermediul platformei DealShaker.ro, ne dorim să susținem comercianții români, să încercăm să promovăm business-ul românesc, cel care crează plus valoare în economie, care generează locuri de muncă și produse de calitate’’, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

OneLife Business Tour Iași se va încheia cu o seară specială, OneLife Party Iași.

În DealShaker, peste 3,7 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

,,România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 40.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile’’, a declarat Marc.

Potrivit acesteia, OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

,,Avem aceleași proceduri ca o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult chiar, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizare, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, a mai declarat Camelia Marc.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.