OneLife Business Tour Iași. Vino să descoperi avantajele OneCoin

Data: 1/11/2018 | Autor: .

OneLife Business Tour Iași. Vino să descoperi avantajele OneCoin  OneLife Business Tour Iași. Vino să descoperi avantajele OneCoin 45015758 10218654718104987 2202824189939810304 o

Aveți un business și vreți mai mulți clienți? V-ați săturat de problemele cu plățile, de blocajul financiar? Vreți să vă extindeți afacerea la un nivel superior, să vă expuneți produsele și serviciile în fața a peste 3,5 milioane de potențiali clienți din toată lumea?

Echipa Fantastic Global Team vă invită să participați luni, 5 noiembrie, la OneLife Business Tour Iași, evenimentul în care veți afla toate detaliile despre platforma revoluționară DealShaker.com, despre moneda digitală OneCoin și despre comunitatea OneLife.

Evenimentul, prezentat de Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond, și de Ana Maria Ciobanu, OneLife Romanian Leader, se va desfășura la Habitat Proiect (Sala P8), începând cu ora 17.45. Detalii și înscrieri aflați de pe acest LINK.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

,,Participanții la OneLife Business Tour Iași vor afla, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu moneda digitală OneCoin”, afirmă Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

Potrivit omului de afaceri, OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

,,Avem aceleași proceduri ca o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult chiar, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizare, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, a declarat Călina.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.