OneLife Business Tour Moldova. Sute de comercianți, așteptați la DealShaker Day Soroca

Data: 14/11/2019 | Autor: .

dealshaker day soroca OneLife Business Tour Moldova. Sute de comercianți, așteptați la DealShaker Day Soroca Banner SorocaDupă succesul edițiilor anterioare, OneLife Business Tour revine în Republica Moldova, acolo unde câteva sute de oameni de afaceri au descoperit deja avantajele ecosistemului de business OneLife și fac afaceri prin intermediul platformei de e-commerce DealShaker.com, cu moneda digitală OneCoin.

Pe 16 noiembrie, experții Cristi Călina, Ioana Ochenatu, Camelia Marc și Tatiana Rusu le vor prezenta oamenilor de afaceri din Soroca avantajele comunității OneLife România, la care au aderat peste 40.000 de români și care fac business într-un ecosistem revoluționar, cu moneda digitală OneCoin.

În cadrul sesiunilor de business training organizate la Restaurant Amour (str. Calea Baltului 91), cei interesați vor afla detalii despre platforma revoluționară DealShaker.com, moneda digitală OneCoin și despre comunitatea OneLife.

,,Ne-a surprins foarte plăcut faptul că oamenii de afaceri din Moldova sunt foarte deschiși la noile tendințe din economie, la ecosistemele bazate pe blockchain și monedele digitale, cum este OneCoin. Economia se schimbă cu o viteză tot mai mare, iar noile tehnologii vin să remodeleze industria la nivel global. Inovația, digitalizarea, automatizarea, Internet of things și noile modele de business se află în prim-plan în noua revoluție industrială în care, iată, antreprenorii din Moldova se află în prim-plan’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

Evenimentul va debuta la ora 11.00 cu un amplu Training DealShaker, un workshop în care  participanții vor afla care sunt avantajele platformei de e-commerce DealShaker.com, unde peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

Participanții la OneLife Business Tour Cluj Moldova vor afla, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker.com, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu OneCoin.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a declarat Cristi Călina.

După masa de prânz, la ora 15.00, oamenii de afaceri și toți cei interesați vor afla care sunt avantajele comunității OneLife, iar de la ora 16.00 va debuta DealShaker Bazar, un eveniment în cadrul căruia comercianții își vor prezenta produsele și serviciile cu care au aderat la platforma DealShaker.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.