OneLife Events Râmnicu Vâlcea. Comercianții români discută despre digitalizarea afacerilor

Data: 24/02/2021 | Autor: .

OneLife Events Râmnicu Vâlcea. Comercianții români discută despre digitalizarea afacerilor rmPeste 100 de oameni de afaceri și parteneri OneLife sunt așteptați să participe, între 3-5 martie, la OneLife Events Râmnicu Vâlcea, cel mai important maraton de business organizat vreodată în oraș.

Pe parcursul celor trei zile, echipa OneLife România va prezenta reprezentanților IMM-urilor din zonă oportunitățile de afaceri disponible pe platforma DealShaker.ro și pe platforma internațională Dealshaker.com, acolo unde își vor putea prezenta produsele și serviciile către un public potențial de peste 4 milioane de membri OneLife.

Prin intermediul celor două platforme, oamenii de afaceri locali pot face afaceri profitabile, își pot extinde clientela și pot genera relații de business cu cei peste 40.000 de români care dețin moneda digitală OneCoin dar și cu membri OneLife de pe cinci continente.

,Ne-am propus să aducem în același loc, la Rămnicu Vâlcea, pe comercianții și deținătorii de monede OneCoin și ne bucurăm să constatăm că s-a anunțat un număr semnificativ de participanți, pe tot parcursul celor trei zile. Este o nouă confirmare a faptului că tot mai mulți oameni de afaceri,  în principal mici comercianți și clienți, au înțeles potențialul afacerilor derulate prin DealShaker’’, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Blue Diamond.

Organizatorii au luat toate măsurile de siguranță sanitară pentru a permite desfășurarea în bune condiții a manifestării.

,În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. DealShaker.com și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse. La OneLife Events Rămnicu Vâlcea, încercăm să ducem experiența online mai departe, să cream cadrul necesar interacțiunii fizice, relațiilor de business, discuțiilor dintre partenerii OneLife. Bineînțeles, totul în condiții de maximă siguranță, având în vedere situația pandemică în care ne aflăm ”, a declarat Cristi Călina, Country Manager Dealshaker Romania.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a declarat Ioana Ochenatu, OneLife Romanian Diamond.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.