OneLife National Event – Partenerii OneLife au sărbătorit 2 ani de DealShaker.com

Data: 20/02/2019 | Autor: .

onelife national event OneLife National Event – Partenerii OneLife au sărbătorit 2 ani de DealShaker.com MG 9801 1024x683Pentru comunitatea OneLife din România, evenimentul de la World Trade Center București a fost, în primul rând, unul de bilanț. Numărul românilor care au aderat la comunitatea de business a crescut la peste 40.000 în ultimul an, semn că oamenii de afaceri români, comercianții, întreprinzătorii au înțeles avantajele semnificative oferite de moneda digitală OneCoin și de platforma de e-commerce DealShaker.com

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Dincolo de marcarea festivă a 2 ani de DealShaker, la National Event, grupul international de afaceri QTBC Group și-a lansat oficial serviciile în România. Este vorba despre primele deal-uri private cu mașini de lux care pot fi achiziționate integral cu OneCoin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.