OneLife România. 2018, un an de succes pentru OneCoin și DealShaker

Data: 22/11/2018 | Autor: .

OneLife România. 2018, un an de succes pentru OneCoin și DealShaker onelife OneLife România. 2018, un an de succes pentru OneCoin și DealShaker onecoin 1024x539Echipa OneLife Romania prezintă, în aceste zile, la OneLife First European Event, din Paris (24-25 noiembrie), rezultatele unui an excelent pentru comunitatea DealShaker. Peste 30.000 de români au ales să facă afaceri profitabile cu moneda digitală OneCoin, România fiind una dintre țările în care investitorii au înțeles avantajele și potențialul de creștere al acestei noi industrii financiare.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, afirmă Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

În OneLife, peste 3,4 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

OneCoin este una dintre criptomonedele cu cea mai solidă și predictibilă ascensiune din noua industrie financiară globală. Moneda digitală OneCoin este preferată în primul rând de comercianții mici și mijlocii care au ales să își expună ofertele de produse și servicii prin intermediul DealShaker.com, una dintre platformele de e-commerce cu o evoluție spectaculoasă în ultimii ani.

,,DealShaker le oferă românilor accesul la o piață globală, la milioane de clienți din peste 90 de țări, care dețin OneCoin. Comercianții își pot vinde rapid produsele, eliminându-se astfel problema întârzierii plăților, blocajul financiar. DealShaker reprezintă o șansă incredibilă pentru orice afacere care are nevoie de clienți, de parteneri”, afirmă expertul Cristi Călina.

DealShaker permite, astfel, comercianților și clienților care dețin OneCoin să facă plăți extrem de rapid, în mai puțin de 1 minut, în combinații de preț care includ monede One și numerar, astfel că bunurile și serviciile sunt tranzacționate la prețuri extrem de atractive. Mai mult, tot mai multe oferte sunt promovate exclusiv în moneda digitală.

Un alt argument extrem de important pentru ascensiunea OneCoin, dincolo de facilitatea tranzacțiilor de bunuri și servicii, o reprezintă mediul extrem de sigur, practic imposibil de fraudat.

Astfel, spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin folosește un algoritm unic de criptare, iar blockchain-ul OneCoin stochează în siguranță toate documentele KYC, care se referă la recunoașterea clientului, stabilind astfel un nou standard în industrie, bazat pe transparență și încredere.

Prin intermediul tehnologiei digitale, blockchain-ul înregistrează și verifică absolut toate tranzacțiile în secvențe coerente, neîntrerupte, care elimină, practic, orice tentativă de fraudă, duplicitate și falsificare.
Altfel spus, în cadrul tranzacțiilor cu OneCoin, spre deosebire de alte monede digitale, există date exacte despre cei implicați în tranzacție, fiind evitată astfel, din start, orice posibilă fraudă.

Un alt argument important este acela că OneCoin are o volatilitate extrem de scăzută, dovadă ascensiunea predictibilă din 2014 și până în prezent, spre deosebire de alte monede, care au înregistrat fluctuații majore, vezi cazul Bitcoin.
În prezent, blockchain-ul OneCoin are 120 de miliarde de monede și 50.000 de monede/bloc, ceea ce susține planurile companiei de a-și extinde baza de utilizatori și de a crea o puternică rețea globală de comercianți.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.