OneLife România vă urează ,,La mulți ani!”

Data: 31/12/2018 | Autor: .

onelife OneLife România vă urează ,,La mulți ani!” COMUNITATEAnul 2018 a fost unul excelent pentru comunitatea OneLife din România, iar 2019 se anunță a fi unul fantastic. Peste 30.000 de români au aderat, în ultimii doi ani, la comunitatea OneLife, convinși fiind de faptul că tranzacțiile cu OneCoin reprezintă o alternativă viabilă la economia clasică, puternic afectată de fluctuațiile de capital, de deciziile administrativ-politice, de inflație și blocajul financiar.

Potrivit lui Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond, ,,2019 va fi, cu siguranță, un an fantastic, plin de evenimente speciale și surprize pentru partenerii noștri. DealShaker va trece la nivelul următor, cu o interfață în limba română, comunitatea OneLife va crește tot mai mult, iar cursurile One Academy vor ajuta la dezvoltarea unei comunități de business cu perspective excelente. Prin DealShaker.com, românii vor avea acces la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’’.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, afirmă Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

În OneLife, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

OneCoin este una dintre criptomonedele cu cea mai solidă și predictibilă ascensiune din noua industrie financiară globală. Moneda digitală OneCoin este preferată în primul rând de comercianții mici și mijlocii care au ales să își expună ofertele de produse și servicii prin intermediul DealShaker.com, una dintre platformele de e-commerce cu o evoluție spectaculoasă în ultimii ani.

DealShaker permite, astfel, comercianților și clienților care dețin OneCoin să facă plăți extrem de rapid, în mai puțin de 1 minut, în combinații de preț care includ monede One și numerar, astfel că bunurile și serviciile sunt tranzacționate la prețuri extrem de atractive. Mai mult, tot mai multe oferte sunt promovate exclusiv în moneda digitală.

Un alt argument extrem de important pentru ascensiunea OneCoin, dincolo de facilitatea tranzacțiilor de bunuri și servicii, o reprezintă mediul extrem de sigur, practic imposibil de fraudat.

Astfel, spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin folosește un algoritm unic de criptare, iar blockchain-ul OneCoin stochează în siguranță toate documentele KYC, care se referă la recunoașterea clientului, stabilind astfel un nou standard în industrie, bazat pe transparență și încredere.

Prin intermediul tehnologiei digitale, blockchain-ul înregistrează și verifică absolut toate tranzacțiile în secvențe coerente, neîntrerupte, care elimină, practic, orice tentativă de fraudă, duplicitate și falsificare.

Altfel spus, în cadrul tranzacțiilor cu OneCoin, spre deosebire de alte monede digitale, există date exacte despre cei implicați în tranzacție, fiind evitată astfel, din start, orice posibilă fraudă.

Un alt argument important este acela că OneCoin are o volatilitate extrem de scăzută, dovadă ascensiunea predictibilă din 2014 și până în prezent, spre deosebire de alte monede, care au înregistrat fluctuații majore, vezi cazul Bitcoin.
În prezent, blockchain-ul OneCoin are 120 de miliarde de monede și 50.000 de monede/bloc, ceea ce susține planurile companiei de a-și extinde baza de utilizatori și de a crea o puternică rețea globală de comercianți.

 

 

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.