OneLife Talks. Avantajele platformei DealShaker

Data: 23/01/2020 | Autor: .

OneLife Talks. Avantajele platformei DealShaker  OneLife Talks. Avantajele platformei DealShaker 77177524 2740579045991720 3510035776110854144 oPlatforma de e-commerce DealShaker.com a fost comparată de multă lume cu celebrul eBay. Funcționează în același sistem – îți deschizi un cont, cu toate elementele de securitate aferente, și începi să vinzi și să cumperi produse și servicii, din toate domeniile de activitate.

,,Pe DealShaker.com poți găsi de la produse artizanale la mașini de lux, apartamente, terenuri și materiale industriale. Zilnic apar zeci de mii de oferte din întreaga lume. Le poți căuta pe cuvinte cheie, după comercianți, după preț, țară etc. Mai mult chiar, poți intra în legătură directă cu partenerul, pentru a stabili toate detaliile tranzacției’’, explică Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.


Spre deosebire de alte platforme de e-commerce, DealShaker.com vine cu un avantaj important. Moneda etalon pentru tranzacționare o reprezintă OneCoin, o monedă digitală adoptată de comunitate OneLife, din care membrii DealShaker fac parte.

DealShaker.com permite, astfel, comercianților și clienților care dețin OneCoin să facă plăți extrem de rapid, în mai puțin de 1 minut, în combinații de preț care includ monede One și numerar, astfel că bunurile și serviciile sunt tranzacționate la prețuri extrem de atractive. În prezent, tot mai multe oferte sunt promovate exclusiv în moneda digitală.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.