Opiniile partenerilor OneLife, la DealShaker Training Days

Data: 6/09/2018 | Autor: .

Opiniile partenerilor OneLife, la DealShaker Training Days  dealshaker training days Opiniile partenerilor OneLife, la DealShaker Training Days ondes 1024x565

Va invitam sa urmariti opiniile partenerilor OneLife, de la DealShaker Training Days Bucuresti 1-2 septembrie 2018. Este doar o scurta selectie, cu cateva dintre declaratiile zecilor de comercianti si parteneri OneLife care si-au prezentat produsele si serviciile disponibile pe platforma DealShaker

 


Peste 100 de oameni de afaceri au participat în weekendul de 1-2 septembrie la DealShaker Training Days, primul eveniment DealShaker B2B al toamnei. În cadrul evenimentului, desfășurat la Premier Palace SPA Hotel din București, partenerii OneLife și vizitatorii au aflat detalii despre modul în care pot face afaceri profitabile cu moneda digitală OneCoin, prin intermediul DealShaker, una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume.

În cele două zile de DealShaker Training Days, experții Fantastic Global Team au prezentat cele mai bune metode de promovare ale ofertelor comercianților cât și noi informații despre evoluția OneCoin și DealShaker.
OneCoin a avut o evoluție fulminantă în ultimii ani, ajungând să fie cotat astăzi la 26,95 euro.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Potrivit Fantastic Global Team, România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

Iar veștile bune continuă. În curând, DealShaker va avea o versiune în limba română și își va diversifica ofertele de servicii.

,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului”, au declarat organizatorii DealShaker Training Days.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.