PARTICIPAREA ECHIPEI – ONELIFE ROMANIA, LA NM FORUM – EDITIA 3 (PRIMA PARTE)

Data: 13/11/2016 | Autor: .

Fantastic Global Team – OneLife Romania, participare de exceptie la NM Forum editia a 3 a – 12.11.2016. Lideri si parteneri din toata tara au participat la un eveniment care celebreaza Industria de Network Marketing.

Echipa OneLife Romania, care creste intr-un ritm impresionant, cu Lideri dinamici, puternici si plini de entuziasm, a demonstrat ca se poate face Network Marketing de calitate si la un nivel foarte inalt, daca stii sa aduni in echipa, parteneri puternici, bine pregatiti si care actioneaza in forta.

Felicitari tuturor!!!

Articole similare

2 comentarii

  • 13 noiembrie 2016, 23:28 Cristi Calina says : raspunde

    Un eveniment extraordinar, foarte util pentru toti cei care dezvoltam aceasta industrie de network marketing la un nivel profesionist.Avem nevoie de mai multe evenimente ca acesta unde sa putem impartasi din experienta si din cunostintele acumulate de toti liderii din Romania.Felicitari doamnei Cristina Baranescu si intregii echipe care a facut posibil ca acest eveniment sa se desfasoare in conditii foarte bune!!!

  • 14 noiembrie 2016, 10:39 Doina Matache says : raspunde

    Excelent eveniment! Locul unde se intalnesc oamenii din diferite afaceri,totusi cu un numitor comun-Network Marketing. Vorbitori de inalta clasa,profesionisti care iti capteaza atentia cu informatiile si experientele lor. Un cumul de energii,de vibratii la unison, care aduc mult pozitiv. Felicitari tuturor vorbitorilor,organizatoilor si nu in ultimul rand tuturor participantilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.