Patru motive pentru care merită să investești în monedele digitale

Data: 18/06/2018 | Autor: .

Patru motive pentru care merită să investești în monedele digitale monedele digitale Patru motive pentru care merită să investești în monedele digitale o CRYPTOCURRENCY facebook 1600x800 1024x512

Piața monedelor digitale continuă să se extindă în ciuda mesajelor negative pe care unii experți și investitori încearcă să le promoveze. Dincolo de fluctuațiile inerente,  Bitcoin, Ether, OneCoin și celelalte monede digitale au devenit tot mai populare, iar creșterea spectaculoasă a numărului de tranzacții cu astfel de modalități de plată reprezintă principalul argument care susține evoluția criptocurency. Potrivit experților OneLife, există cel puțin patru motive principale pentru care monedele digitale reprezintă viitorul în domeniu.

 

  1. REVOLUȚIA DIGITALĂ

Tehnologia a schimbat în mod semnificativ aproape toate aspectele vieții noastre. Internetul, computerele, smartphone-urile, aplicațiile de tot felul au devenit o prezență obișnuită, iar tot mai multe tranzacții financiare se realizează pe internet. O lume întreagă trăiește revoluția digitală, iar finanțele se adaptează acestui trend. Să cumperi un produs pe DealShaker, cu OneCoin, sau pe altă astfel de plarformă a devenit o activitate obișnuită, dovadă că peste 3,5 milioane de oameni folosesc această monedă.

  1. TRANZACȚII SECURIZATE

În condițiile în care securitatea tranzacțiilor rămâne principala preocupare în industria financiară, monedele digitale securizate, precum OneCoin, vin să ofere argumentele necesare pentru a fi adoptate de cât mai mulți oameni. Cu tehnologia blockchain este practic imposibil ca datele să fie manipulate, pentru că informațiile sunt păstrate pe milioane de  calculatoare din întreaga lume. Protecția împotriva fraudelor și a spălării banilor sunt astfel garantate.

  1. AFACERI PE LOC

Într-o lume în care schimbările se produc cu o viteză tot mai mare,parcă și viețile noastre capătă o altă dinamică. În  materie de shopping, dacă acum câțiva ani dura 2-3 minute să cumperi ceva de pe internet, acum s-a ajuns ca, pe bază de amprentă biometrică, tranzacția să fie realizată în cîteva secunde.  Este un trend în care monedele digitale, precum OneCoin, sunt în prim-plan. Dincolo de faptul că au loc instant, tranzacțiile peer-to-peer oferă numeroase alte beneficii, printre care eliminarea procesatorilor intermediari și absența oricăror taxe de tranzacționare.

  1. INFORMAȚII CONCRETE DESPRE DEȚINĂTORI

Dacă în sistemul financiar clasic, deținerea de valori este una virtuală – ni se confirmă faptul că deținem bani într-un cont, însă totul se întâmplă doar la nivel contabil – cu monedele digitale avem garanția că acestea ne aparțin indiferent, de exemplu, de pericolul de faliment al unei bănci. Asta pentru că monedele digitale sunt reprezentate de coduri unice pe care le deținem și care nu au nicio legătură cu terți. Folosind OneCoin în DealShaker, avem garanția că tranzacția se derulează între doi deținători confirmați și că totul se întâmplă în condiții de maximă siguranță, fără intermedierea unei bănci. Asta înseamnă că totul se întâmplă instant, între doi deținători certificați de monedă și fără costuri suplimentare.  Acești factori susțin potențialul uriaș al criptocurency-ului, indiferent de crizele, de fluctuațiile tot mai dese din sectorul financiar.

 

Articole similare

1 comentariu

  • 18 iunie 2018, 10:52 Domnica Damdes says : raspunde

    Cumpararea de onecoin a fost cea mai buna afavere .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.