Patru zile până la OneLife Balkan Event

Data: 2/04/2019 | Autor: .

Patru zile până la OneLife Balkan Event ONELIFE BALKAN EVENT BANNNER 2

A început numărătoarea inversă! Mai sunt numai patru zile până la OneLife Balkan Event. Ți-ai rezervat biletele? Biletele VIP s-au epuizat deja.

Fantastic Global Team face ultimele pregătiri pentru cel mai important eveniment din această primăvară, OneLife Balkan Event. Peste 1000 de oameni de afaceri români și străini, parteneri OneLife, se vor afla la București între 5-7 aprilie.

OneLife Balkan Event va debuta oficial pe 5 aprilie, cu OneLife Gala Dinner, eveniment organizat la Hotel Premier Palace.
Pe 6 și 7 aprilie, vor avea loc sesiunile OneLife Balkan Event, unde speakeri din 14 țări, printre care România, Bulgaria, Grecia, Republica Moldova, Slovenia, Slovacia, Croația, Bosnia, Macedonia, Ungaria etc. vor prezenta participanților noi informații despre evoluția comunității de business OneLife, la care au aderat peste 3,5 milioane de oameni din toată lumea, despre noua platformă de e-commerce DealShaker.com, despre moneda digitală OneCoin și despre pachetul educațional derulat de One Academy.

Luca Miatton, Mariana Lopez de Waard, Mihail Petrovic, Dinos Bakalis, Damir Topic, Gunther Triebel și Dina Sinyagina se vor afla printre speakerii evenimentului organizat la București, între 5-7 aprilie 2019.

OneLife Balkan Event se va încheia cu un eveniment în premieră, Miss OneLife, organizat la Bamboo Club, unde vor fi prezente concurente din peste 60 de țări din toată lumea.

La OneLife Balkan Event au fost puse in vânzare un număr de 900 de bilete GOLD și numai 100 de bilete VIP care oferă acces la OneLife Gala Dinner, care s-au epuizat deja.

Rezervati-va biletele GOLD pe https://fantasticglobalteam.ro/onelife-balkan-event-in-bucharest-the-first-onelife-regional-event-in-europe/

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.