Peste 10.000 de vizitatori, la primul târg regional DealShaker din România

Data: 11/06/2018 | Autor: .

Peste 10.000 de vizitatori, la primul târg regional DealShaker din România dealshaker Peste 10.000 de vizitatori, la primul târg regional DealShaker din România 34860312 465034623941650 6943786469118967808 o 1024x684

Peste 10.000 de vizitatori au fost prezenti în weekendul trecut la DealShaker Expo, organizat la complexul expozitional Lux Divina din Brașov. La primul târg regional OneCoin al anului  au fost expuse mii de produse și servicii, de la îmbrăcăminte și încălțăminte, electronice, alimente tradiționale și mașini, la oferte turistice și imobiliare.

DealShaker Expo Brașov a fost primul târg de ecommerce regional din România la care au fost acceptate plățile cu moneda digitală OneCoin, prin intermediul DealShaker, o platformă globală de cumpărături la care au aderat peste 30.000 de români.

La târgul de la Lux Divina, dincolo de cumpărăturile cu sau fără moneda OneCoin, vizitatorii au putut afla cum pot face shopping pe internet în condiții de siguranță maximă, prin DealShaker.

Pe platforma globală de cumpărături sunt înscriși peste 3 milioane de oameni din întreaga lume, care tranzacționează produse și servicii la prețuri competitive.

Peste 600 de oameni de afaceri din 30 de țări au fost prezenți la târgul din Brașov.

În ultimul an, numărul tranzacțiilor cu OneCoin, la nivel global, a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rujal de peste 3 miliarde de euro.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a declarat Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

Dincolo de shopping, fiecare dintre cele trei zile de expoziție s-a încheiat cu concerte și spectacole. Printre artiștii care au urcat pe scena de la Lux Divina s-au aflat celebrul cântăreț de muzică tradițională românească Grigore Leșe, show-man-ul Wilmark și dansatoarele sale exotice, Trupa Devas, talentatele Alexandra Gavrilă și Alice Badea. Iar duminică seară, spectatorii le-au putut vedea pe cele mai frumoase studente din România, în cadrul Fashion Gate – Festivalul de Modă Studențesc.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.