Premieră în România. Tranzacție de 2 milioane de euro cu OneCoin

Data: 16/05/2018 | Autor: .

Premieră în România. Tranzacție de 2 milioane de euro cu OneCoin onecoin 1Un grup de oameni de afaceri a realizat cea mai mare tranzacție cu moneda digitală OneCoin din România, de aproape 2 milioane de euro. Tranzacția, realizată prin intermediul platformei DealShaker, a vizat un teren din Băicoi, jud. Prahova, pe care urmează să fie realizat un cartier de locuințe.

Potrivit datelor din platforma de tranzacționare DealShaker, investitorii au plătit 89588,38 OneCoin pentru terenul de 7000 mp situat pe DN1 Ploiești-Brașov. Suma reprezintă echivalentul a aproape 2 milioane de euro.

Potrivit experților DealShaker, este cea mai mare tranzacție cu moneda digitală OneCoin realizată vreodată în România, pe platforma de ecommerce, acolo unde sunt prezenți peste 30.000 de parteneri din țara noastră.

Prin intermediul DealShaker se comercializează anual milioane de bunuri și servicii, din toate domeniile, de la produse de îmbrăcăminte, alimente, servicii turistice, terenuri, mașini etc.

Tranzacțiile se realizează cu OneCoin, o monedă digitală bazată pe criptografie. La fel ca si codul de bare, sau seria trecută pe o factura, fiecare monedă digitală este unică.

Premieră în România. Tranzacție de 2 milioane de euro cu OneCoin ONECOINTRANZACTIE2MILIOANEEURO 1024x462Spre deosebire de alte criptomonede precum Bitcoin, OneCoin este folosită exclusiv pentru tranzacţiile dintre persoanele membre ale comunităţii, pe platforma DealShaker.

Potrivit experților DealShaker, moneda este imposibil să fie folosită în cazuri cu valenţe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume deoarece OneCoin include standardul KYC, care stochează şi securizează datele de tranzacţionare dintre utilizatori.

Premieră în România. Tranzacție de 2 milioane de euro cu OneCoin banner nou„Bitcoin a făcut treabă bună, de pionierat, însă noi venim cu foarte multe lucruri îmbunătăţite, avem o procedură „know your customer”, cunoaştem datele clientului, unde nu se pot face tranzacţii anonime. Avem o procedură „anti money laundering”, unde nu există un mod de a spăla bani şi aşa mai departe. Suntem partea soft şi elegantă a criptovalutei şi încercăm să invităm oamenii în acest concept nou, pentru că vorbim despre educaţie financiară şi încercăm să educăm oamenii cât mai mult să înţeleagă ce este această criptovalută, cu ce îi poate ajuta pe ei în viitorii ani şi cum va funcţiona ea.”, a declarat Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a mai declarat acesta.

În ultimul an, la nivel internațional, numărul tranzacțiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rujal de peste 3 miliarde de euro. Oameni de afaceri din 190 de țări sunt prezenți pe platforma Deal Shaker.

‘’Suntem în peste 190 de ţări pe tot globul, suntem peste tot şi suntem în continuă creştere, cu câteva mii de persoane în fiecare zi. Pentru comercianţi este un mare plus să poţi să îţi vinzi produsele, să îţi promovezi bunurile tale pe această platformă. DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

După târgul 3Day KickStart Marathon, organizat anul trecut la Romexpo, între 8-10 iunie, la Brașov, va avea loc primul târg regional DealShaker Expo din România. Și-au anunțat prezența peste 600 de oameni de afaceri din 25 de țări care vor tranzacționa cu moneda digitală OneCoin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.