Prima pensiune turistică cu plata serviciilor integral în OneCoin

Data: 12/09/2019 | Autor: .

Prima pensiune turistică cu plata serviciilor integral în OneCoin FOTO333Comunitatea OneLife România se mândrește cu faptul că în rândul membrilor săi se află mulți operatori din turism, proprietari de hoteluri și pensiuni, oameni de afaceri vizionari care au înțeles că își pot extinde și fideliza clientela cu ajutorul serviciilor oferite cu plata în OneCoin.

Familia Gavrilă se află printre pionierii conceptului OneLife în România. Mariana și Dan Gavrilă au lansat primele oferte de servicii hoteliere în moneda OneCoin. Se întâmpla în 2015, atunci când OneCoin era la început.

,,Am aflat de acest concept în 2015 și n-am stat prea mult pe gânduri. Împreună cu soțul meu am ales să intrăm în această comunitate și acum, privind în urmă, ne bucurăm că am făcut acest pas”, a declarat Mariana Gavrilă.

,,În OneLife am întâlnit oameni serioși, profesioniști, oferte de calitate. De atunci am tot tranzacționat pe platformă, cu mare succes. Ne-a ajutat, bineînțeles faptul că noi am luat moneda când era evaluată la 7 euro, iar în prezent valorează peste 30 de euro”, a mai declarat Gavrilă.

Vă invităm să urmăriți discursul susținut de Mariana Gavrilă la DealShaker Summer Days, eveniment organizat de Fantastic Global Team la Ploiești.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.