Primele mașini cu plata în OneCoin, pe DealShaker.com, din luna martie

Data: 29/02/2020 | Autor: .

Primele mașini cu plata în OneCoin, pe DealShaker.com, din luna martie Primele mașini cu plata în OneCoin, pe DealShaker.com, din luna martie DSC07586Pe platforma Dealshaker.com vor fi lansate, la începutul lunii martie, primele oferte pentru automobile noi, cu plata în moneda digitală OneCoin, exclusiv pentru piața românească.  Anunțul a fost făcut sâmbătă, la București, de către omul de afaceri Peter Kralev, de la Kralev Cars România, în cadrul unei noi ediții a seriei de conferințe DealShaker Training Day.

Pentru început vor fi disponibile între 30-50 de mașini din clasa medie, de la Renault, Honda, Toyota, Skoda, Nissan etc., cu valori cuprinse între 20.000 și 40.000 de euro. Oferta include, în premieră, plata cu 50% în euro și 50% cu OneCoin.

,,Am înființat o companie în România,  Kralev Cars Romania SRL, și ne pregătim să oferim toată gama de servicii pentru piața românească, inclusiv să onorăm, în viitor, solicitările de automobile cu dotări personalizate, de la microbuze de marfă și transport persoane la automobile din zona de lux. Facturile și contractele de achiziție vor fi disponibile, conform legislației românești, în moneda națională, iar mașinile vor fi livrate din București. Pentru solicitanții din țară, automobilele vor putea fi livrate contra cost, oriunde pe teritoriul țării’’, a declarat Kralev.

Configurarea mașinilor va putea fi realizată la orice dealer auto specializat din România, iar pe baza codului special, se va semna contractul cu compania Kralev Cars Romania SRL.

Primele mașini cu plata în OneCoin, pe DealShaker.com, din luna martie DSC07639Livrarea mașinilor se  va face în funcție de termenul de producție. ,,Estimăm că proprietarii își vor primi mașinile în maxim 4-6 luni de la plasarea comenzii’’, a mai spus acesta.

,,Vom începe mai întâi cu mașinile din clasa medie, care se produc mai repede, iar apoi vom pune la dispoziția membrilor OneLife și mașini din zona de lux, cu dotări costumizate, a cărei producție durează ceva mai mult. Vrem să oferim membrilor comunității OneLife posibilitatea de a cumpăra o gamă cât mai largă de automobile, în cel mai scurt termen posibil de achiziție. Pentru noi, Romania este o piață importantă, de 4-5 ori mai mare decât cea din Bulgaria, și ne dorim să avem o prezență extrem de activă. În pasul ulterior, vom livra inclusiv mașini electrice’’, a mai declarat Kralev.

Mai multe detalii despre procesul de rezervare și achiziție pot fi obținute de la echipa OneLife România & Rep. Moldova.

,,Anunțul partenerilor noștri din Bulgaria vine să confirme interesul în creștere al comercianților pentru platforma de  e-commerce Dealshaker.com,  construită în jurul comunității OneLife, din care fac parte peste 3,5 milione de oameni din întreaga lume. Este un semnal semnificativ ce va fi urmat, în lunile următoare, de alte oferte tentante, inclusiv din zona imobiliară’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

Pe platforma DealShaker.com activează, în prezent, peste 40.000 de români, care  fac afaceri profitabile cu moneda digitală OneCoin.

,,Platforma DealShaker a început cu bunuri cu valori ceva mai mici însă, în următoarele luni, veți vedea tot mai multe deal-uri cu case, terenuri și alte asemenea bunuri de valoare. Până acum am creat bazele aceste platforme, acum este timpul să trecem la nivelul următor, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

,,Ideea noastră a fost să dezvoltăm o comunitate în care să se vândă produse și servicii la prețuri atractive, în condiții de siguranță maximă și fără blocaj financiar. S-au întâmplat deja foarte multe lucruri stabile și sănătoase, iar în 2020 vom dezvolta și mai mult această comunitate. Avem un plan îndrăzneț, să facem lucruri mari, să dezvoltăm acest ecosistem a cărui baze le-am pus în 2017’’, a mai spus acesta.

Spre deosebire de alte platforme de e-commerce, DealShaker.com vine cu un avantaj important. Moneda etalon pentru tranzacționare o reprezintă OneCoin, o monedă digitală adoptată de comunitate OneLife, din care membrii DealShaker fac parte.

,,DealShaker.com permite, astfel, comercianților și clienților care dețin OneCoin să facă plăți extrem de rapid, în mai puțin de 1 minut, în combinații de preț care includ monede One și numerar, astfel că bunurile și serviciile sunt tranzacționate la prețuri extrem de atractive. În prezent, tot mai multe oferte sunt promovate în combinația 50% OneCoin, 50% euro, cea mai optimă variantă atât pentru comercianți cât și pentru clienți’’, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

Articole similare

2 comentarii

 • 29 februarie 2020, 12:53 Ina says : raspunde

  Ma bucur foarte mult de aceasta oportunitate , este un moment destul de important in companie si consider ca membrii Onelife se vor bucura de aceste minunate oferte. Baftă si succese in continuare.

 • 9 aprilie 2020, 18:17 Marius says : raspunde

  Cu tot respectul pentru comercianții de pe Dealshaker si pentru strategia de a folosi OneCoin în tranzacții si achiziționarea de bunuri de consum, mobile si imobile.
  Dealshaker.com a ajuns o piață de pe trotuar în care se vinde cârnați, ceapă verde și cartofi din Congo. Aaaa, și clanțe (de toate felurile)
  Până aici n.ar fi încă nimic rău. Să încurajăm cât mai mulți comercianți să se alăture platformei, să vină cu produsele pentru a fi comercializate folosind OneCoin, astfel încât să crească Usability , Scalability si toate cele.

  Filozofia Dealshaker este de a folosi OneCoin cât mai mult. Plata 100÷ OneCoin. Si asta nu se întâmplă.
  Pentru asta a fost creată platforma Dealshaker. Dacă cineva vrea să vândă un produs pe Dealshaker ,platformă dedicată OneCoin, atunci plata TREBUIE să fie 100÷ OneCoin. Dacă nu, să.si vândă cârnații sau ceapa sau etc pe alte site.uri, gen publixx.ro sau okaxxx.ro

  (Ca o paranteză, la începuturile OneCoin, prin 2015, când era campania de atragere „investitori ‘ în pachete educaționale, ni se spunea că la început plata pe Dealshaker va fi 50÷cash 50÷OneCoin, urmând, cu timpul, să fie acceptată doar plata 100÷OneCoin. Acum văd postari si cu plata 30÷OneCoin. Închid paranteza )

  Plus că se întâmplă un alt lucru pe Dealshaker. Si anume, se posteaza un produs cu plata, să zicem, 40÷ OneCoin si diferența 60÷cash. Dar oamenii șmecheri, de fapt,
  acoperă integral valoarea produsului cu cei „60÷cash ” iar 40÷OneCoin sunt de fapt, umplutură.

  Eu sper că ați remarcat deja aceste aspecte, Cristi Călina, Camelia Marc si ceilalți, și să expuneti aceste aspecte la întrunirile pe care le aveți prin Europa, sau pe internet la webinarii, sau prin orice alte mijloace aveți cu restul comunității si cu sediul central, HQ.

  Am ajuns intr.un punct în care valoarea OneCoin a crescut de la 30€ la 42€ în condițiile în care alte criptomonezi dispar cu sutele ,iar cele de pe piață suferă o cădere accentuată . Dacă OneCoin este așa puternică, de ce nu este lansată pe Exchange și de ce încă se vând pachete educaționale cu mii de euro??? Si de ce nu se impune folosirea 100÷ OneCoin la cumpărare de pe Dealshaker??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.