Primul serviciu de taxi care acceptă moneda OneCoin

Data: 5/09/2019 | Autor: .

onecoin Primul serviciu de taxi care acceptă moneda OneCoin r 1024x515

Robert Năstase este primul om de afaceri din România care oferă servicii de taximetrie cu moneda OneCoin. ,,A fost o perioadă excelentă în ultimii doi ani, am avut clienți din toată lumea”, a declarat acesta.

În cadrul DealShaker Summer Days, Robert Năstase a declarat că, din momentul în care a intrat în comunitatea OneLife și a acceptat plățile cu OneCoin, a început să aibă succes, iar numărul clienților a crescut semnificativ.

,,Am avut clienți din toată lumea, din Italia, din Olanda. Lucrurile s-au schimbat în bine și pentru mine”, a declarat acesta. Ofertele sale de servicii le găsiți, bineînțeles, pe platforma DealShaker.com

Vă invităm să urmăriți discursul său, susținut în cadrul evenimentului organizat de Fantastic Global Team la Ploiești.

În cadrul evenimentului, desfășurat la Restaurant Noblesse D’Art din Ploiești, antreprenori veniți din toată țara și-au prezentat ofertele de bunuri și servicii în cadrului unei mini-expoziții DealShaker, iar apoi au participat la un workshop în cadrul căreia experții Cristi Călina și Camelia Marc le-au prezentat ultimele noutăți despre evoluția comunității de business OneLife, despre dinamica platformei de e-commerce DealShaker.com și despre mult așteptata convertibilitate a monedei OneCoin.

DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin.

Experții OneLife au prezentat, în detaliu, avantajele pe care întreprinzătorii le pot accesa odată ce aderă la OneLife, comunitate de business care numără, în prezent, peste 3,5 milioane de parteneri din întreaga lume.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.