Primul Training Dealshaker din 2023

Data: 29/12/2022 | Autor: .

Primul Training Dealshaker din 2023 322470434 578717657403563 8141332287369454689 n

Echipa One Ecosystem Romania va începe noul an în forţă. Pe 14 ianuarie va organiza primul Training Dealshaker din 2023.

În cadrul evenimentului, care se va desfăşura online, Cristi Călina, Regional Director Europe, va prezenta noi detalii despre cel mai important eveniment Dealshaker Romania din 2023, Targul Producatorilor si Comerciantilor, ce va avea loc la Romaero Baneasa intre 26-27.05.2023.

,,Ne pregătim de un Training Dealshaker foarte important cu multe informații prețioase și foarte util la început de an !!!

Vom discuta despre noile tendințe în comerț, comerțul online , cum sa ne creștem vânzările ca și comercianți dar și despre marele eveniment din 26-27-28.05.2023!!!

Va reamintesc ca banii nu dorm niciodată! Promoția Standurilor este în plină desfășurare, așa că puteți profita la maxim de ea , depinde de fiecare în parte cum se implica!!!!’’, a scris Cristi Călina, pe grupul Dealshaker de pe Facebook.

 

Târgul producătorilor şi comercianţilor

 

One Ecosystem România organizează, în perioada 26-28 mai 2023, Târgul producătorilor şi comercianţilor, cel mai mare eveniment B2B și B2C organizat în ultimii ani în țara noastră. Evenimentul, la care au fost  invitați peste 3000 de parteneri One, va avea loc la Romaero Baneasa, in pavilionul II. Organizatorii mizează pe prezența a cel puțin 10.000 de vizitatori.

De la produse agro-alimentare,la îmbrăcăminte, băuturi, electronice, electrocasnice precum și alte bunuri de larg consum vor fi tranzacționate în cadrul expoziției, la prețuri excelente, cu ajutorul monedei digitale One.

,,Interesul major din jurul DealShaker vine să confirme faptul că oamenii de afaceri sunt foarte deschiși la noile tendințe din economie, la ecosistemele bazate pe blockchain și monedele digitale, cum este One. Economia se schimbă cu o viteză tot mai mare, iar noile tehnologii vin să remodeleze industria la nivel global”, a declarat Cristi Călina, country manager Dealshaker.

Pe platforma DealShaker.com si mai ales pe platforma DealShaker.ro, producătorii români și-au găsit o nouă piață de desfacere, cu un potențial uriaș, oferindu-și produsele la prețuri competitive atât clienților din țară cât și din străinătate.

În prezent, pe platforma DealShaker sunt prezenți peste 40.000 de comercianți din România.

Echipa de la One Ecosystem România își propune ca, până la finele anului 2023, să crească semnificativ numărul comercianților și clienților din România, de pe DealShaker, o platformă de e-commerce sigură și într-o creștere spectaculoasă la nivel international.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este One’’, a declarat Calina.

 

 

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.