Promoveaza-ti business-ul cu ocazia ,,The Legend of the ONE’’

Data: 21/08/2020 | Autor: .

Promoveaza-ti business-ul cu ocazia ,,The Legend of the ONE’’ Slidere The Legend of The One 1The Legend of the ONE, cel mai important eveniment online & offline organizat de OneLife Network in 2020, este cel mai bun moment pentru afacerea dvs. Va puteti face cunoscute ofertele de produse si servicii catre aproape 3,7 milioane de utilizatori ai DealShaker.com, platforma de e-commerce a carei noua versiune va fi lansata cu aceasta ocazie.

,,Vor fi milioane de oameni care vor intra, in aceasta perioada, pe DealShaker.com,  iar dacă ofertele dvs vor fi atractive, veți câștiga, cu siguranță, un număr foarte mare de clienți. Pe Dealshaker.com, dar și pe Dealshaker.ro, acolo unde promovăm exclusiv ofertele comercianților din România și Rep. Moldova, este cel mai bun moment din acest an pentru a vă înscrie deal-urile pentru produsele și serviciile dvs.’’, afirmă Cristi Călina,  OneLife Romanian Blue Diamond.

În cadrul evenimentului  ,,The Legend of the ONE’’, desfășurat la Snagov, vor fi prezentate cele mai interesante produse si servicii disponibile pe noua platforma de e-commerce DealShaker.

În cadrul transmisiei LIVE, pe care o veti putea urmari pe internet, in baza biletului de participare, veti afla si ultimele detalii despre evolutia comunitatii OneLife si despre planurile companiei privind ecosistemul OneCoin, moneda digitala care va permite sa faceti tranzactii de succes cu bunuri si servicii, de la terenuri, apartamente, automobile la bunuri de folosinta curenta sau indelungata.

Daca nu v-ati cumparat inca biletele, o puteti face de pe Fantasticglobalteam.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.