QTBC Group își lansează serviciile în România. Primele oferte, mașini cu plata integrală în OneCoin

Data: 8/02/2019 | Autor: .

qtbc group QTBC Group își lansează serviciile în România. Primele oferte, mașini cu plata integrală în OneCoin 51559144 2181969268519370 3569510258432802816 n

Grupul international de afaceri QTBC Group își va lansa oficial serviciile în România. Pe 16 februarie, reprezentanții companiei, prezentă în peste 20 de țări de pe patru continente, vor veni în fața comunității OneLife din România, cu primele oferte cu plata integrală în OneCoin.

,,Pentru QTBC Group, România reprezintă o destinație de business extrem de favorabilă, ca urmare a interesului în creștere al oamenilor de afaceri români pentru tranzacțiile cu moneda digitală OneCoin, prin intermediul platformei de e-commerce DealShaker.com’, afirmă Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 40.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

,,QTBC Group va prezenta, la București, primele sale oferte de automobile premium, cu vânzarea integrală prin moneda digitală OneCoin. Ofertele vor fi disponibile utilizatorilor DealShaker.com, în cadrul unor deal-uri private. Important și relevant este faptul că vor fi primele automobile noi vândute în România de QTBC exclusiv în moneda digitală OneCoin. Ulterior, grupul va lansa pe piața românească și alte servicii pentru mediul de afaceri’’, a mai spus Călina.

Potrivit omului de afaceri, OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

,,Avem aceleași proceduri ca o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult chiar, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizare, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, a declarat Călina.

Evenimentul de lansare QTBC în România va avea loc la Hotel Pullman din București, pe 16 februarie, la ora 13. Cum numărul locurilor în sală este limitat, vă invităm să vă rezervați un loc cât mai repede, accesând acest link.

Articole similare

1 comentariu

  • 12 februarie 2019, 14:15 Luminița Berechet says : raspunde

    Doresc să particip. Am investit acum doi ani două pachete din categoria ultimă. Vă rog să îmi rezervați un loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.