Restaurantul Rocca by The Jar, invitat în comunitatea DealShaker

Data: 13/09/2018 | Autor: .

Restaurantul Rocca by The Jar, invitat în comunitatea DealShaker dealshaker Restaurantul Rocca by The Jar, invitat în comunitatea DealShaker Untitled 1024x593Echipa Fantastic Global Team și o parte dintre partenerii OneLife au fost prezenți, miercuri seară, la Rocca by The Jar, un nou restaurant invitat să se alăture comunității DealShaker.

Prin intermediul platformei de ecommerce, companiile din HORECA își pot prezenta în mod eficient produsele și serviciile în fața potențialilor clienți din întreaga lume.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Potrivit Fantastic Global Team, România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.