Revolut a lansat un card din metal care oferă bani înapoi, inclusiv în criptomonede

Data: 23/08/2018 | Autor: .

Revolut a lansat un card din metal care oferă bani înapoi, inclusiv în criptomonede revolut Revolut a lansat un card din metal care oferă bani înapoi, inclusiv în criptomonede Metal Card 1024x576Revolut a lansat un card din metal care va oferi înapoi clienţilor până la 1% din banii cheltuiţi, în monede tradiţionale sau criptomonede. Compania cu sediul în Londra are peste 2.500.000 de utilizatori în Europa, inclusiv in Romania, şi a procesat până în prezent peste 150 de milioane de tranzacţii în valoare totală de mai bine de 22 miliarde de dolari.

Noul card de metal este contactless şi are o greutate de trei ori mai mare decât a unui card obişnuit. Cardul este fabricat dintr-o singură foaie de oţel şi este tăiat cu un burghiu cu diamant. Particulele de vopsea sunt adăugate pe card printr-un proces de depunere fizică a vaporilor, iar detaliile utilizatorilor sunt inscripţionate cu ajutorul unui laser de înaltă precizie.

Potrivit companiei,  utilizatorii, inclusiv romanii, vor putea retrage gratuit până la 2400 lei de la orice bancomat din lume şi vor beneficia de un serviciu dedicat de concierge pentru a rezerva orice, de la zboruri, la bilete pentru festivaluri, transmite comunicatul.

Printre beneficiile de care se vor bucura clienţii Revolut Metal se numără: schimb valutar nelimitat la cursul de schimb interbancar, transferuri internaţionale gratuite, suport cu prioritate 24/7, şi asigurare medicală de călătorie care include servicii de sănătate, dentare, precum şi întârzieri ale zborurilor sau pierderea bagajelor.
„Clienţii Revolut Metal vor primi până la 1% cashback pentru toate plăţile cu cardul efectuate în afara Europei, precum şi 0.1% cashback pentru toate tranzacţiile din Europa, şi vor putea alege să primească diferenţa în oricare dintre cele 25 de monede suportate de Revolut sau cele 5 criptomonede, inclusiv Bitcoin”, anunță compania.

Utilizatorii care îşi doresc abonamentul Revolut Metal pot alege planul tarifar lunar, la un cost de 54.99 RON, sau cel anual, în valoare de 500 RON pe lună, beneficiind astfel de o reducere de 23%.

 

Potrivit informaţiilor, disponibilitatea iniţială a cardurilor Metal este limitată şi acesta va fi disponibil doar unui număr limitat de utilizatori Revolut Premium.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.