Sabin Manolache: Folosiți, cu încredere, OneCoin în afaceri

Data: 10/09/2019 | Autor: .

onecoin Sabin Manolache: Folosiți, cu încredere, OneCoin în afaceri sabin33Moneda OneCoin a fost dezvoltată pentru a facilita afacerile între comercianți, pentru a dinamiza business-ul, pentru a construi relații de colaborare între oamenii de afaceri bazate pe încredere, profitabilitate și dinamism.

O spune Sabin Manolache, unul dintre cei mai vechi parteneri OneLife. Prezent la DealShaker Summer Days Ploiești, acesta a declarat că, pentru ca succesul comunității de business OneLife să se confirme, este nevoie ca cei peste 40.000 de români care dețin OneCoin să realizeze afaceri cu moneda digitală, să lanseze deal-uri și să susțină, astfel, platforma DealShaker.com.

,,Dacă nu ne implicăm mai mult decât să așteptăm noutăți de la companie, dacă nu aducem mai mulți comercianți în OneLife, nu cred că va fi foarte bine. Am deja câțiva parteneri pe care i-am adus în rețea și voi continua să încerc să conving cât mai multă lume să vină în OneLife. Între timp, dincolo de exchange, trebuie să facem eforturi pentru a dezvolta relații de business, pentru a folosi moneda OneCoin’’, a declarat Manolache.

Sabin Manolache a descoperit platforma DealShaker cu ocazia 3Day Kickstart Marathon, primul târg organizat de Fantastic Global Team în România, la complexul expozițional Romexpo. De atunci, inginerul reprofilat apicultor, cu ajutorul fondurilor UE, și-a perfecționat ofertele și a ajuns să vândă, de la începutul acestui an, peste 3 tone de produse apicole pe DealShaker.

Sabin Manolache are și un sfat pentru comercianții care vor să intre în comunitatea DealShaker și să facă afaceri profitabile cu OneCoin.

,,Să se gândească la un brand, la un nume care să-i definească. De exemplu, toate produsele mele se numesc Apisab, iar acest lucru mă ajută ca cei care vor să le cumpere să mă găsească foarte ușor pe platformă. Este un pas esențial în dezvoltarea unei oferte optime, de succes, pe DealShaker”, a mai spus omul de afaceri.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.