Se implinesc 2 ani de Dealshaker.com. Felicitari tuturor partenerilor OneLife

Data: 16/02/2019 | Autor: .

Se implinesc 2 ani de Dealshaker.com. Felicitari tuturor partenerilor OneLife  Se implinesc 2 ani de Dealshaker.com. Felicitari tuturor partenerilor OneLife 35076560 465034813941631 5203510551648403456 o 1024x684

Se implinesc 2 ani de Dealshaker.com! 40.000 de romani au ales sa faca afaceri profitabile pe una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume!

,, DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin”, afirmă Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

,, Suntem la momentul la care punem bazele unei comunități, iar fundamentele sunt asigurate de micii investitori. Sunt cei care au nevoia cea mai mare pentru a-și extinde clientela, pentru a-și vinde produsele, pentru a face tranzacții profitabile și în deplină siguranță”, afirmă Călina.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Urmare a succesului din țara noastră, platforma va avea, în curând, și o interfață în limba română. În plus, noua platformă va permite utilizatorilor să își promoveze mult mai eficient produsele și serviciile, inclusiv prin integrarea cu rețelele sociale.

Platforma va include și un segment de licitații de tip eBay, cu plata în OneCoin, dar și facilități de plată de tip PayPal.

Noua versiune DealShaker.com va permite, totodată, găsirea celor mai bune oferte în funcție de criteriile stabilite de utilizator, inclusiv prin geolocație. Altfel spus, aceștia vor afla, instant, ce produse și servicii sunt disponibile în zona în care se află.

,,Să spunem că sunteți un turist strain care vine în București. Având platforma pe telefon, va putea afla instantaneu care sunt hotelurile, restaurantele etc. care oferă servicii în OneCoin, la prețuri atractive’’, explică Cristi Călina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.