Simon Le: OneCoin are șansa de a schimba economia lumii

Data: 18/09/2018 | Autor: .

Simon Le: OneCoin are șansa de a schimba economia lumii  Simon Le: OneCoin are șansa de a schimba economia lumii Untitled 1 1024x703

,,OneCoin are șansa de a schimba economia lumii. Viitorul aparține celor care văd dincolo de mecanismele financiare din prezent, care înțeleg potențialul monedelor digitale, al platformei de ecommerce DealShaker’’, afirmă unul dintre cei mai reputați economiști din OneLife, Simon Le.

,,OneCoin reprezintă alternativa optimă la actualul sistem financiar mondial, în care crizele sunt ciclice și se traduc în pagube semnificative pentru investitori, pentru oamenii de rând”, a declarat Simon Le, într-un discurs susținut la DealShaker Expo Brașov.

,,Investind în OneCoin, ne protejăm de influențele negative ale fluctuațiilor financiare globale. O eventuală criză economică mondială nu ne poate afecta, pentru că OneCoin înseamnă mai mult decât o monedă digitală, reprezintă o comunitate în care oamenii tranzacționează între ei rapid, fără costuri suplimentare, cu respect și în condiții de siguranță maxime”, a mai spus expertul OneLife.

Simon Le explică, în cadrul discursului, cum a trecut de la un job foarte bine plătit la o multinațională din sectorul financiar, la criptocurency, la platforma OneCoin, și cât de profitabilă a fost această decizie care i-a schimbat viața.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.