Super Saturday. Primul training integrat OneLife & Dealshaker din 2021

Data: 28/01/2021 | Autor: .

Super Saturday. Primul training integrat OneLife & Dealshaker din 2021 143077011 3883285011721112 7671101694367386565 oOdată cu ridicarea restricțiilor din București, echipa OneLife România organizează sâmbătă, 30 ianuarie, primul training integrat OneLife & Dealshaker din 2021. Partenerii Onelife sunt așteptați începând cu ora 9.30, la Palatul Odeon – Imperial Glamour, de pe Splaiul Unirii 162.

În cadrul evenimentului, participanții vor afla detalii despre modul în care pot face afaceri profitabile cu moneda digitală OneCoin, prin intermediul DealShaker, una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume.

Experții OneLife România vor prezenta cele mai bune metode de promovare ale ofertelor comercianților cât și noi informații despre evoluția OneCoin și DealShaker.

,,Suntem pregătiți pentru o Super Saturday, Training OneLife & Dealshaker cu ultimele informații și cu toți pașii pe care trebuie să îi cunoaștem pentru a lucra corect și pentru a ne dezvolta afacerile’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

,,2021 va fi anul digitalizarii, anul in care platforma Dealshaker, comunitatea OneLife vor inregistra, cu siguranta, o performanta spectaculoasa’’, spune expertul.

 ,,Monedele digitale au devenit o certitudine, iar tranzactiile online se vor extinde la nivel mondial, urmand sa reprezinte, in 2021, aproximativ 30% din volumul total de business la nivel international. Urmeaza vremuri interesante. Noi suntem pregatiti cu un ecosistem adaptat vremurilor in care traim, pregatit pentru viitorul economiei’’, a mai declarat Călina.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și câteva mii de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Potrivit Fantastic Global Team, România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului”, a declarant Cristi Călina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.