Sute de parteneri OneLife, prezenți la National Event, la World Trade Center București

Data: 18/02/2019 | Autor: .

Sute de parteneri OneLife, prezenți la National Event, la World Trade Center București national event Sute de parteneri OneLife, prezenți la National Event, la World Trade Center București DSC04502 1024x683Peste 600 de parteneri OneLife, oameni de afaceri, comercianți și întreprinzători din toată țara și din străinătate au participat sâmbătă, la Hotel Pullman din București, la National Event, o manifestare care a cuprins trei momente importante – sărbătorirea a 2 ani de DealShaker, lansarea serviciilor QTBC în România și anunțul primului Miss OneLife la nivel mondial, care va avea loc la București, pe 7 Aprilie, cu ocazia OneLife Balkan Event.

Pentru comunitatea OneLife din România, evenimentul de la World Trade Center București a fost, în primul rând, unul de bilanț. Numărul românilor care au aderat la comunitatea de business a crescut la peste 40.000 în ultimul an, semn că oamenii de afaceri români, comercianții, întreprinzătorii au înțeles avantajele semnificative oferite de moneda digitală OneCoin și de platforma de e-commerce DealShaker.com

, DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin”, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

,, Suntem la momentul la care punem bazele unei comunități, iar fundamentele sunt asigurate de micii investitori. Sunt cei care au nevoia cea mai mare pentru a-și extinde clientela, pentru a-și vinde produsele, pentru a face tranzacții profitabile și în deplină siguranță”, afirmă Călina.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Dincolo de marcarea festivă a 2 ani de DealShaker, la National Event, grupul international de afaceri QTBC Group și-a lansat oficial serviciile în România. Este vorba despre primele deal-uri private cu mașini de lux care pot fi achiziționate integral cu OneCoin.

Un alt moment important l-a prezentat lansarea Miss OneLife, un eveniment în premieră pe plan mondial, la care vor participa 30 de concurente din 30 de tari de pe toate continentele, premiul cel mare fiind in valoare de 50.000 de Euro iar premiile totale fiind in valoare de peste 100.000 de Euro.

Miss OneLife se va desfășura pe data de 7 aprilie, cu ocazia OneLife Balkan Event, primul eveniment regional OneLife din Europa. După Paris și Barcelona, Bucureștiul va fi, astfel, timp de două zile, în atenția a peste 3,5 milioane de oameni de afaceri și investitori din întreaga lume.

La OneLife Balkan Event, între 6 și 7 aprilie, speakeri din 14 țări, printre care România, Bulgaria, Grecia, Republica Moldova, Slovenia, Slovacia, Croația, Bosnia, Macedonia, Ungaria etc. vor prezenta participanților noi informații despre evoluția comunității de business OneLife, la care au aderat peste 3,5 milioane de oameni din toată lumea, despre noua platformă de e-commerce DealShaker.com, despre moneda digitală OneCoin și despre pachetul educațional derulat de One Academy.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.