Sute de persoane, comercianti si clienti, la Dealshaker Mini Expo București 2022

Data: 2/04/2022 | Autor: .

Sute de persoane, comercianti si clienti, la Dealshaker Mini Expo București 2022 CamtasiaStudio kpOhVLtaIPCateva sute de persoane, comercianti si clienti, au participat, sambata, la Hotel Ramada din București, la targul online&offline Dealshaker Mini Expo 2022, eveniment organizat cu ocazia One Ecosystem Gala 2022.

In cadrul evenimentului au fost realizate sute de tranzactii cu bunuri si servicii listate pe platforma Dealshaker, acolo unde peste 3,7 milioane de clienti si comercianti din intreaga lume isi prezinta ofertele la preturi competitive.

In cadrul targului de la București s-au realizat noi relatii de afaceri, atat pe piata interna cat si in zona de import&export, focusul fiind pe oportunitatile din zona de consum.

Potrivit organizatorilor, anul 2022 a adus o crestere semnificativa a numarului comerciantilor si a clientilor prezenti pe noua platforma Dealshaker.

Cristi Calina, country manager Dealshaker România, estimeaza ca lunile următoare vor aduce un adevarat boom financiar pentru partenerii One, estimarile vizand o crestere semnificativa a numarului si a valorii tranzactiilor comerciale prin intermediul ecosistemului One.

Sute de persoane, comercianti si clienti, la Dealshaker Mini Expo București 2022 CamtasiaStudio IJoY5iKf6xNoua platformă DealShaker 2.0 și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse.

DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este One.

Sute de persoane, comercianti si clienti, la Dealshaker Mini Expo București 2022 CamtasiaStudio hh4zN4Y9ZEÎn DealShaker si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,7 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și peste 40.000 de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală One.

Sute de persoane, comercianti si clienti, la Dealshaker Mini Expo București 2022 CamtasiaStudio W34VGp83MdOne Ecosystem Gala 2022 va continua mâine, duminică, 3 aprilie, cu un mastermind training la care experții vor expune participanților avantajele ecosistemului de business One.

Sute de persoane, comercianti si clienti, la Dealshaker Mini Expo București 2022 CamtasiaStudio HhPFKkczFS

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.