Târgul Floriilor. Cumpărăturile de Paște, la prețuri excelente

Data: 11/04/2022 | Autor: .

Târgul Floriilor. Cumpărăturile de Paște, la prețuri excelente floriiOne Ecosystem România organizează vineri, 15 aprilie, un nou eveniment Dealshaker Mini Expo – ,,Targul Floriilor’’. Comercianții de pe platforma de e-commerce Dealshaker își vor prezenta ofertele de produse agro-alimentare, îmbrăcăminte, băuturi, electronice, electrocasnice precum și alte bunuri de larg consum.

,,Ne-am propus să aducem în același loc, la sediul nostru din București, pe comercianții și deținătorii de monede One pentru a face tranzacții profitabile înainte de Paște. Pentru cine își dorește cadouri, bunuri alimentare, alte produse de calitate pentru sărbătorile pascale, acesta poate fi un moment în care să le cumpere la prețuri promoționale’’, a declarat Cristi Călina, country manager DealShaker România.

Evenimentul va avea loc la sediul companiei din strada Emil Gârleanu 8A, între orele 11.00-18.00. Organizatorii au luat toate măsurile necesare pentru a permite desfășurarea în bune condiții a manifestării.

,În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. DealShaker 2.0 și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse. La Târgul Floriilor, încercăm să ducem experiența online mai departe, să cream cadrul necesar interacțiunii fizice, relațiilor de business, discuțiilor dintre partenerii One”, a declarat acesta.

,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a declarat Ioana Ochenatu, One Ecosystem Romanian Diamond.

În DealShaker.com si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,6 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și peste 40.000 de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

 

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.