Targul Toamnei Dealshaker. Ofertele comercianților români, în prim-plan

Data: 4/11/2020 | Autor: .

Targul Toamnei Dealshaker. Ofertele comercianților români, în prim-plan 123651134 3656641661052116 8486080861754107809 o

Fantastic Global Team a organizat sâmbătă, 31 octombrie, un nou eveniment dedicat promovării producătorilor și comercianților din România. În cadrul târgului desfășurat la Palatul Odeon din București , tot cei interesați au putut cumpăra o gamă largă de produse, de la legume și fructe proaspete la miere, brânzeturi, carne și preparate din carne, vin, sucuri naturale, produse din zona de fashion, încălțăminte, bunuri de larg consum, folosind moneda digitală OneCoin.

, ,Pe Platforma DealShaker, producătorii și comercianții din România și-au găsit o nouă piață de desfacere, cu un potențial uriaș, oferindu-și produsele la prețuri competitive atât clienților din țară cât și din străinătate. Suntem bucuroși de faptul că numărul partenerilor OneLife crește de la o zi la alta”, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

 

La Targul Toamnei Dealshaker, dincolo de cumpărăturile cu sau fără moneda OneCoin, vizitatorii au putut afla cum pot face shopping pe internet în condiții de siguranță maximă, prin DealShaker.

Pe platforma globală de cumpărături sunt înscriși peste 3,8 milioane de oameni din întreaga lume, care tranzacționează produse și servicii la prețuri competitive.

În ultimul an, numărul tranzacțiilor cu OneCoin, la nivel global, a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rujal de peste 3 miliarde de euro.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.