The Legend of the ONE. Comunitatea OneLife se reunește la București

Data: 13/05/2020 | Autor: .

[object object] The Legend of the ONE. Comunitatea OneLife se reunește la București legend1OneLife Network organizează la București, între 21 și 23 august 2020, primul mare eveniment din Europa. Câteva mii de membri OneLife din 194 țări de pe șase continente sunt așteptați să participe la ,,The Legend of the One”.

Cu ocazia evenimentului, partenerii OneLife, oamenii de afaceri interesați de economia viitorului, vor afla cum pot face business-uri profitabile prin intermediul DealShaker.com, una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume, cu autorul monedei digitale OneCoin, într-un ecosistem revoluționar, sigur și dinamic.

În cadrul ,,The Legend of the ONE”, experții OneLife din mai multe țări vor prezenta cele mai noi informații despre evoluția comunității OneLife, a platformei DealShaker.com și a monedei digitale OneCoin.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile (21-23 august) – două zile de training, cu informații, conferințe, exemple concrete, prezentări de business-uri de succes care au crescut în această perioadă în ciuda provocărilor din economie, o zi de expoziție cu vânzare Dealshaker Expo și un segment consistent de business networking, inclusiv o Gala Dinner.

La evenimentul de la București vor fi prezenți cei mai buni lideri din compania OneLife Network.

CUMPARA BILETE PENTRU EVENIMENTUL ,,THE LEGEND OF THE ONE” DE MAI JOS

Articole similare

1 comentariu

  • 31 mai 2020, 18:31 Laura says : raspunde

    Când incepem sa investim?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.