The Legend of the ONE. DealShaker Expo Snagov, un eveniment de succes

Data: 10/09/2020 | Autor: .

The Legend of the ONE. DealShaker Expo Snagov, un eveniment de succes 84801418 864679927310449 544994554877575168 nOameni de afaceri, comercianți și cumpărători care dețin moneda digitală OneCoin, au participat, cu ocazia The Legend of the ONE, la DealShaker Expo Snagov, unul dintre evenimentele de referință din 2020. De la produse agro-alimentare,la îmbrăcăminte, băuturi, electronice, electrocasnice precum și alte bunuri de larg consum au fost tranzacționate în cadrul expoziției, la prețuri excelente, cu ajutorul monedei digitale OneCoin.

Interesul major din jurul DealShaker vine să confirme faptul că oamenii de afaceri sunt foarte deschiși la noile tendințe din economie, la ecosistemele bazate pe blockchain și monedele digitale, cum este OneCoin. Economia se schimbă cu o viteză tot mai mare, iar noile tehnologii vin să remodeleze industria la nivel global.

Pe platforma DealShaker, producătorii români și-au găsit o nouă piață de desfacere, cu un potențial uriaș, oferindu-și produsele la prețuri competitive atât clienților din țară cât și din străinătate.

În prezent, pe platforma DealShaker sunt prezenți peste 40.000 de comercianți din România și Rep. Moldova.

Echipa de la Fantastic Global Team își propune ca, până la finele anului 2020, să crească semnificativ numărul comercianților și clienților din România și Rep. Moldova, de pe DealShaker.com, o platformă de e-commerce sigură și într-o creștere spectaculoasă la nivel international.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.