The Legend of the ONE. Înregistrarea integrală, cu subtitrare în limba română

Data: 11/09/2020 | Autor: .

The Legend of the ONE. Înregistrarea integrală, cu subtitrare în limba română WhatsApp Image 2020 08 21 at 10Vă invităm să urmăriți înregistrarea integrală a celui mai important eveniment OneLife din 2020, The Legend of the ONE, cu subtitrare în limba română. In cadrul conferintei , partenerii OneLife din peste 100 de țări de pe toate continentele, alături de un număr semnificativ de oameni de afaceri invitați, au aflat cum pot face business-uri profitabile prin intermediul DealShaker.com, una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume.

În cadrul transmisiei LIVE pe internet, experții OneLife Network au prezentat ultimele detalii despre evolutia comunitatii OneLife si despre planurile companiei privind ecosistemul OneCoin, moneda digitala care va permite sa faceti tranzactii de succes cu bunuri si servicii, de la terenuri, apartamente, automobile la bunuri de folosinta curenta sau indelungata.

,,În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. DealShaker.com și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse”, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond. În DealShaker.com si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,6 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și câteva mii de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

,,Vrem ca, până la finele anului, să atragem între 10.000 și 20.000 de comercianți români pe platforma DealShaker România, acolo unde business-ul se desfășoară online, iar tranzacțiile sunt scutite de problema blocajului economic și de celelalte efecte negative ale crizei’’, a declarat Călina. 40.000 de romani detin in prezent moneda OneCoin si au posibilitatea de a face afaceri profitabile pe platforma DealShaker.com Planurile vizează, totodată, creșterea numărului membrilor comunității OneLife România la 100.000 de membri.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.