Trei intrebări simple despre business. Tu știi răspunsurile corecte?

Data: 9/07/2019 | Autor: .

Trei intrebări simple despre business. Tu știi răspunsurile corecte? one academy Trei intrebări simple despre business. Tu știi răspunsurile corecte? foto2 1024x638Să faci afaceri în România, în 2019, reprezintă o misiune plină de riscuri. Într-o economie în care peste 90% dintre firme sunt microîntreprinderi foart slab capitalizate, riscul de insolvență sau chiar faliment este foarte mare. 

Multe dintre firme trăiesc de pe o zi pe alta, din creditul furnizor, iar blocajul financiar riscă oricând să le blocheze afacerile. Dvs. cum vă descurcați în această adevărată junglă economică?

Intrând în comunitatea OneLife, veți descoperi că se pot face afaceri la un alt nivel, mai sigure. Sunt milioane de investiori în întreaga lume care lucrează împreună într-un model de business revoluționar, cu moneda digitală OneCoin.

Pentru a putea înțelege ce înseamnă economia viitorului, vă invităm să parcurgeți cursurile One Academy.

Acoperind metodologii, concepte teoretice și practici folosite de majoritatea comercianților de succes din întreaga lume, materialele multimedia One Academy vă vor ajuta să stăpâniți instrumentele și să dobandiți abilitățile necesare pentru a profita de tranzacționarea pe piața financiară.Mai mult, tutorialele noastre vă vor cufunda în interesantul domeniu a unuia dintre ‘cele mai tari’ active din lumea financiară, care a câștigat popularitate în masă în ultimii ani – criptovaluta.

Pachetul educațional One Academy conține 5 nivele, fiecare dintre ele împărțite în 3 capitole. Acestea acoperă domenii cum ar fi tipurile de active, tipurile de piețe financiare, de analiză financiară și instrumentele de evaluare ale activelor și ale prețurilor. Cu cât mai superior este nivelul și cu cât mai avansat este materialul prezentat, cu atat mai valoroase sunt cunoștintele pe care le veti obtine.

Nu sunteți convinși că merită investiția? Încercați un simplu test. Răspundeți la întrebările din materialul video de mai jos, formulate de expertul în macro-economie Angel Marchev Jr. Este doar un simplu exemplu despre modul interactiv în care funcționează pachetul educational One Academy.

Pentru a accesa pachetele One Academy, luați legătura cu echipa Fantastic Global Team.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.