Ultimele pregătiri pentru OneLife Balkan Event. Surprize extraordinare pentru participanți

Data: 4/04/2019 | Autor: .

Ultimele pregătiri pentru OneLife Balkan Event. Surprize extraordinare pentru participanți BALKAN2ZILE

Mai sunt numai 2 zile pana la cel mai important eveniment OneLife Romania din aceasta primavara. Ti-ai rezervat biletele? Biletele VIP s-au epuizat deja. Mai sunt numai cateva bilete GOLD. 

Peste 300 de oameni de afaceri, parteneri OneLife, din peste 60 de țări din întreaga lume, au confirmat participarea la Bucharest OneLife Balkan Event, primul eveniment regional OneLife din Europa.

Luca Miatton, Mariana Lopez de Waard, Mihail Petrovic, Dinos Bakalis, Damir Topic, Gunther Triebel și Dina Sinyagina se vor afla printre speakerii evenimentului organizat la București, între 6-7 aprilie 2019.

,,După Paris și Barcelona, Bucureștiul va fi, timp de trei zile în atenția a peste 3,5 milioane de oameni de afaceri și investitori din întreaga lume, parteneri OneLife. Vrem să dovedim că avem o comunitate de business solidă, puternică și focusată pe dezvoltarea unor parteneriate de viitor’’, afirmă Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

,,Dincolo de speculațiile din presă – nu este prima dată când ne confruntăm cu astfel de situații și de fiecare dată le-am demontat cu fapte, nu cu vorbe – comunitatea OneLife din România este în continuă creștere. În prezent, peste 40.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile, în condiții de siguranță maximă, evitând, astfel, riscurile blocajului financiar’’, a mai spus acesta.


OneLife Balkan Event va debuta oficial pe 5 aprilie, cu OneLife Gala Dinner, eveniment organizat la Hotel Premier Palace.

Pe 6 și 7 aprilie, vor avea loc sesiunile OneLife Balkan Event,  unde speakeri din 14 țări, printre care România, Bulgaria, Grecia, Republica Moldova, Slovenia, Slovacia, Croația, Bosnia, Macedonia, Ungaria etc. vor prezenta participanților noi informații despre evoluția comunității de business OneLife, la care au aderat peste 3,5 milioane de oameni din toată lumea, despre noua platformă de e-commerce DealShaker.com, despre moneda digitală OneCoin și despre pachetul educațional derulat de One Academy.

OneLife Balkan Event se va încheia cu un eveniment în premieră, Miss OneLife, organizat la Bamboo Club, unde vor fi prezente concurente din peste 60 de țări din toată lumea.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.