Un nou business de succes. Cinci tranzacții imobiliare, derulate 100% în OneCoin

Data: 20/11/2019 | Autor: .

Un nou business de succes. Cinci tranzacții imobiliare, derulate 100% în OneCoin CamtasiaStudio RGGe0qGGsRComunitatea OneLife România&Moldova crește de la o zi la alta, iar rezultatele se văd pe zi ce trece. Dincolo de miile de tranzacții cu mărfuri și diverse servicii derulate prin intermediul platformei DealShaker.com, Fantastic Global Team anunță o serie de noi tranzacții imobiliare derulate 100% cu moneda digitală OneCoin.

Marți au fost semnate, la notariat, contractele de vânzare-cumpărare pentru cinci proprietăți imobiliare situate în Drajna de Sus, jud Prahova. Este vorba de 5 loturi de teren, din care două cu construcții case P+M, și un alt lot o casă în construcție. Suprafața totală depășește 7600 mp, iar valoarea tranzacției este echivalată cu 320.000 euro.

,,Iată că în comunitatea noastră există și exemple concrete de business-uri imobiliare, o dovadă că acest model de afaceri, construit în jurul monedei digitale OneCoin și a platformei DealShaker.com, se bucură de tot mai mult succes. Avem peste 40.000 de oameni de afaceri români înscriși în această comunitate OneLife care reprezintă un model privind modul în care noile tehnologii, blockchain-ul și digitalizarea pot să ofere un boost semnificativ în mediul economic’’, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a mai spus Marc.

România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă.

DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului.

 

 

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.