Valoarea de piață a criptomonedelor a depășit 2.000 de miliarde de dolari

Data: 23/04/2021 | Autor: .

Valoarea de piață a criptomonedelor a depășit 2.000 de miliarde de dolari blockchainisValoarea de piață a tuturor criptomonedelor a depășit 2.000 de miliarde de dolari la 15 aprilie, potrivit CoinMarketCap. Moneda Bitcoin este de departe cea mai mare criptomonedă şi reprezintă aproximativ jumătate din această sumă, în timp ce următoarea monedă ca mărime, Ethereum, reprezintă aproximativ 13%.

Jucătorii mai mici de pe piața cripto sunt Binance Coin (85 de miliarde de dolari) și XRP (78 de miliarde de dolari).

Toate aceste monede au cunoscut o creștere semnificativă a valorii în ultimele 6 luni și valorează acum de șase până la șapte ori valoarea lor din octombrie 2020. În luna ianuarie a acestui an, valorea de piaţă era evaluată la 1.000 de miliarde.

Citește continuarea pe economica.net

Ce este OneCoin

OneCoin este o monedă digitală, bazată pe criptografie, creată printr-un proces numit „minerit”. La fel ca si codul de bare, sau seria trecută pe o factura, fiecare monedă digitală este unică. În prezent, peste 40.000 de români dețin această monedă și fac tranzacții profitabile pe platforma Dealshaker.com

Spre deosebire de moneda emisă de guverne, există un număr finit de monede OneCoin, ele fiind astfel neafectate de inflație și imposibil de falsificat sau contrafăcut. Pentru că mondele digitale nu sunt legate de o anumită țară sau de o bancă centrală, valoarea monedei depinde de factori cum ar fi utilitatea, cererea și oferta.

Atunci când utilizatorii devin membrii OneCoin, ei incep sa faca parte dintr-o rețea globală de milioane de “mineri digitali” OneCoin, care aleg să își folosească monedele OneCoin in diferite moduri. Au posibilitatea sa “mineze” moneda și sa beneficieze de valoarea sa. De asemenea, au posibilitatea sa efectueze plăți și transferuri de bani, in si din, orice parte a lumii.

Aspectul de unicitate al noului Blockchain OneCoin – care va seta un nou standard in industrie, prin stocarea de informații KYC (despre proprietari – utilizatori), – este ca rulează la fiecare minut și este adaptat la nevoile clienților și comercianților.
Cu un număr finit de 120 de miliarde de monede, OneCoin va fi una dintre cele mai mari monede de rezervă la nivel mondial.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.