Vino în familia OneLife. 40.000 de români te așteaptă

Data: 27/05/2019 | Autor: .

Vino în familia OneLife. 40.000 de români te așteaptă 5 1024x576

Comunitatea OneLife înseamnă mai mult decât o platformă de business. Sunt peste 40.000 de români care au ales să urmeze împreună, optimiști, un drum plin de provocări, cu gândul la un viitor în care barierele clasice, geografice și economice, sunt complet resetate.

Un viitor în care afacerile se fac instant, la nivel mondial, fără întârzieri de plată, în care întreaga lume devine o piață de desfacere pe care o poți accesa de pe telefon sau de pe laptop.

Dincolo de business-ul construit în jurul monedei digitale OneCoin, OneLife România a devenit o mare familie. S-au legat prietenii, au avut loc zeci de evenimente, s-au construit relații dincolo de interesele de business.

În clipul video de mai jos vedeți câțiva dintre oamenii care susțin și promovează acest ecosistem inovator de business.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, afirmă Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

În OneLife, peste 3,4 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.