Vino la OneLife Business Tour Cluj. Descoperă oportunitățile financiare și trendurile economiei globale

Data: 16/01/2019 | Autor: .

Vino la OneLife Business Tour Cluj. Descoperă oportunitățile financiare și trendurile economiei globale onelife business tour cluj Vino la OneLife Business Tour Cluj. Descoperă oportunitățile financiare și trendurile economiei globale 49637419 802722506786652 7594294772592803840 n 1024x724Echipa Fantastic Global Team vă așteaptă miercuri, între orele 10.00-18.00, la Royal Classic Hotel din Cluj Napoca, pentru a afla detalii despre avantajele platformei de e-commerce DealShaker.com, unde peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

Oamenii de afaceri și toți cei interesați vor putea afla, personal, în cadrul unor discuții cu experții Fantastic Global Team, care sunt avantajele comunității OneLife, iar de la 18.30, experții Cristi Călina, Ioana Ochenatu și Camelia Marc vor prezenta, în cadrului unui workshop, detalii în premieră despre ecosistemul de business  în care sunt prezenți parteneri din peste 194 de țări.

Participanții la OneLife Business Tour Cluj Napoca vor afla, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu OneCoin.

În cadrul OneLife Business Tour Cluj, participanții vor afla și informații detaliate și despre pachetul educațional derulat de One Academy.

,,Cursurile One Academy sunt menite să ofere participanților, într-un mod simplu și atractiv, toate informațiile necesare despre noua realitate economică mondială, despre blockchain, monedele digitale, despre oportunitățile financiare și trendurile economiei globale. Vrem ca tot mai mulți români să fie pregătiți pentru economia viitorului, să facă business la nivel global și să își atingă nivelul financiar la care visează”, a declarat Cristi Călina.

,,România este una dintre țările în care comunitatea OneLife cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile. OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume’’, a afirmat Ioana Ochenatu.

OneLife Business Tour Cluj a debutat marți cu un amplu Training DealShaker, un workshop în care  participanții au aflat care sunt avantajele platformei de e-commerce DealShaker.com, unde peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

Imagini de la eveniment puteți vedea în clipul video de mai jos.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.