Vino sa descoperi avantajele OneCoin ! Te asteptam in comunitatea OneLife

Data: 29/10/2018 | Autor: .

Vino sa descoperi avantajele OneCoin ! Te asteptam in comunitatea OneLife onecoin Vino sa descoperi avantajele OneCoin ! Te asteptam in comunitatea OneLife IMG 0336 1024x683Ai auzit despre platforma DealShaker, despre moneda digitala OneCoin, despre comunitatea OneLife? Peste 30.000 de români dețin în prezent OneCoin și fac afaceri profitabile pe DealShaker, platforma la care au aderat peste 3 milioane de oameni din întreaga lume.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, afirmă Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

În OneLife, peste 3,4 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

Articole similare

1 comentariu

  • 29 octombrie 2018, 19:34 Radu Gheorghe says : raspunde

    Buna mă numesc Radu Gheorghe as vrea să vă întreb ceva,sunt membru Onelife din anul 2016
    și m-am înscris și eu pe platforma Dealshkaer.de ceva timp ,cînd intru pe platforma sa postez un produs nu se poate, statutul meu îmi spune Sospeso.va rog îmi puteți da o informație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.